Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Max! i Cedevita

Dečki prijavite se u besplatnu školu košarke KK Cedevite!

Škola košarke Cedevite (1)
Foto: Cedevita
1/4
01.06.2013.
u 09:32

Sportski tjednik Max! i KK Cedevita pozivaju sve dječake do 16 godina u BESPLATNU školu košarke u Cedevitinu domu u Paviljonu 2 Zagrebačkog velesajma od 17. lipnja do 21. lipnja 2013.

Na radost roditelja i djece Max! i KK Cedevita pozivaju sve zainteresirane dječake na DANE OTVORENIH VRATA u Dom košarke Cedevita, gdje će ih vrhunski treneri iz najbolje košarkaške škole u državi naučiti osnovama kraljice igara.

U košarkaškom kompleksu od četiri dvorane treneri Škole košarke Cedevite provodit će program upoznavanja s osnovama košarkaške igre kroz treninge tehnike baratanja loptom, tehnike dodavanja, treninge šuta, osnovama igre jedan na jedan, tri na tri i svakodnevno odigravanje utakmica. Najboljim i najtalentiranijim polaznicima omogućit će se nastavak treniranja u Cedevitinu omladinskom pogonu te će imati priliku BESPLATNO boraviti u Cedevitinu ljetnom kampu u Velom Lošinju.

Ljetni kampovi u Velom Lošinju održavat će se u četiri termina po sedam dana od 24. lipnja. Posljednji će biti u trajanju 10 dana od 19. do 29. kolovoza. S polaznicima će raditi vrhunski košarkaši i treneri: Veljko Mršić, Matej Mamić, Vladan Alanović, Krešimir Novosel, Jakša Vulić.... Od 1. do 13. srpnja u Cedevitinu domu na Velesajmu planira se i otvoreni haklerski turnir 3-na-3. Već sljedećeg vikenda, 8. i 9. lipnja bogato košarkaško ljeto u Cedevitinu domu počinje velikom završnicom Male Cedevitine lige na kojoj će se okupiti oko 400-tinjak sudionika osnovoškolaca. Uz borbe za prvaka u tri kategorije, u igre na Kids Dayu bit će uključeni i njihovi roditelji. Uživajte!

Prijave su završile

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije