Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI SE RIJEŠITI KLUBA

De Laurentiis traži 900 milijuna eura za Napoli

Napoli - Juventus
Foto: Reuters/Pixsell
13.11.2019.
u 20:02

Prema pisanju talijanskih medija, Katarci su spremni ponuditi 560 milijuna eura, međutim De Laurentiis traži skoro dvostruko više.

Predsjednik talijanskog nogometnog velikana Napolija Aurelio de Laurentiis spreman je prodati klub za 900 milijuna eura, prenose talijanski mediji.

De Laurentiis je nakon nedavne svađe s igračima i trenerom Carlom Ancelottijem poručio kako bi najradije prodao cijelu momčad, a sada je otišao korak dalje. Razmišlja o prodaji kluba.

Istaknuti filmski producent posljednjih je dana odradio nekoliko rundi pregovora s katarskom kraljevskom obitelji Al Thani koja preko Oryx Qatar Sports Investmentsa vodi Paris Saint-Germain.

Prema pisanju talijanskih medija, Katarci su spremni ponuditi 560 milijuna eura, međutim De Laurentiis traži skoro dvostruko više.

"Osjećaj je da je Aurelio izgubio želju za ulaganjem u Napoli", kazao je za Daily Mail Angelo Pisani, bivši odvjetnik Diega Maradone.

De Laurentiis u svojim rukama drži i trećeligaša Bari, pa se nagađa kako će se u potpunosti posvetiti klubu sa stadiona San Nicola. Talijanski mediji navode kako je u Napoliju i dalje napeto. Do sukoba između predsjednika s jedne, te igrača i trenera s druge strane došlo je nakon utakmice Lige prvaka protiv RB Salzburga koja je završila 1-1. Predsjednik je zatražio od igrača da nakon utakmice odu u karantenu kako bi se u miru pripremili za utakmicu protiv Genoe, no igrači su otišli svojim kućama, a Ancelotti im je pružio podršku.

De Laurentiis je kupio Napoli 2004. godine kao trećeligaša i spasio ga od stečaja. Klub je ubrzo iz Serie C stigao do vrha Serie A, a pod njegovim vodstvom osvojio je dva talijanska Kupa.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
21:13 13.11.2019.

Imao je Cavanija, Hamšika, Higuaina, okružio ih poluigračima i u 15 godina nije napravio ništa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije