Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENE NA VRHU

Davorin Štetner novi predsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Davorin Štetner
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/3
10.03.2019.
u 07:00

- Zahvaljujem članovima HAKS-a na velikoj podršci i povjerenju koje su mi danas iskazali. Čeka nas puno posla i vjerujem kako će se ubrzo vidjeti i konkretni potezi - istaknuo je Davorin Štetner

Na jučerašnjoj redovnoj skupštini Hrvatskog auto i karting saveza održanoj u hotelu International u Zagrebu dosadašnji pomoćnik predsjednika i dugogodišnji član Upravnog odbora Davorin Štetner izabran je za novog predsjednika saveza.

Hrvatski auto i karting savez – HAKS krovna je organizacija automobilskog i karting sporta Hrvatske i članica Svjetske automobilističke federacije – FIA-e. Štetner na čelo dolazi nakon Matka Bolanče koji je nakon šest godina mandata podnio ostavku na mjesto predsjednika. Štetner, hrvatski poduzetnik i investitor je u poslovnim krugovima poznat i kao predsjednik Hrvatske mreže poslovnih anđela – CRANE, a član je i Vijeća za gospodarska pitanja predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović. 

- Zahvaljujem članovima HAKS-a na velikoj podršci i povjerenju koje su mi danas iskazali. Čeka nas puno posla i vjerujem kako će se ubrzo vidjeti i konkretni potezi. Posebnu pažnju posvetit ću kvalitetnim organizatorima natjecanja i vozačima koji čine naš sport - istaknuo je Davorin Štetner, predsjednik Hrvatskog auto i karting saveza – HAKS-a. 

Ključne riječi

Komentara 1

SA
sani1
10:26 10.03.2019.

Vijest dana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije