Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK HNS-A

Davor Šuker opet ima čudnu logiku...

Susret u Varaždinu: Zdravko Mamić, Zlatko Dalić, Davor Šuker...
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/5
17.10.2017.
u 07:22

Davor Šuker i jučer je pričao "čudnim jezikom", neke stvari nisu ostale sasvim razjašnjene.

Zlatko Dalić nastavlja svoju avanturu na klupi hrvatske nogometne reprezentacije te će kockaste voditi i u dodatnim kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo. Sasvim je jasno: Hrvatska i dalje ima izbornika na "žeton". Daliću sada slijedi novo dokazivanje, za "stalni radni odnos" s HNS-om trebaju mu još dvije dobre utakmice, on treba – dohvatiti Rusiju, piše Goal.

Rijetko smo svjedočili ovakvim slučajevima, da se neki izbornik "pod mus" mora dokazati u mjesec dana. Ili će, najvjerojatnije, postati – bivši. Realno, teško je očekivati da će HNS zadržati Dalića na sadašnjoj funkciji ako Hrvatska u dodatnim kvalifikacijama doživi rezultatsku katarzu. I ne plasira se u Rusiju.

Davor Šuker i jučer je pričao "čudnim jezikom", neke stvari nisu ostale sasvim razjašnjene. Predsjednik HNS-a prvo je poručio kako su "službe" (koje?) odlučile da se utakmica dodatnih kvalifikacija igra u Zagrebu, ali i da Dalić za ovaj posao neće dobiti "nikakvu nagradu"!?

Susret u Varaždinu: Zdravko Mamić, Zlatko Dalić, Davor Šuker...
1/14

A to bi bilo – čudno. Zamislite situaciju u kojoj bi bivši izbornik (Ante Čačić) dobio premiju za odlazak reprezentacije na Svjetsko prvenstvo (kao što su ranije dobivali i Štimac i Kovač za SP 2014., te Kovač i Čačić za Euro 2016.), dok nagrađen ne bi bio izbornik (Zlatko Dalić) koji bi Hrvatsku i odveo na Mundijal. I čini se da se predsjednik HNS-a tu "malo zaletio". Dalić mora dobiti nekakvu nagradu, pogotovo ako Hrvatsku odvede na SP...

No, što u slučaju neuspjeha novog izbornika u dodatnim kvalifikacijama? Onda će čelnici HNS-a imati dovoljno vremena za razmišljanje. I donošenje izbora oko novog "šefa". A tko zna, možda se u HNS-u opet nadaju – Slavenu Biliću! Sadašnjem strategu West Hama koji u Engleskoj – opasno visi. I koji u slučaju novog kiksa u Londonu može postati bivši.

Komentara 44

IN
Ineboimorejeplavo
09:40 17.10.2017.

Opet vl iskrivljava cinjenice , na televiziji Dalić sam kaže da ga ugovor prije Rusije ne interesira al nibto nije dovoljno ovim siriteljima mrznje.

VL
vlatko
09:15 17.10.2017.

1. Dalic nije glup i zna dobro da ima vecu sansu na Super ugovor poslije kvalifikacija. 2. Tu je Suker poslusnik. 3. Novinari ostavite se repke jer vi ste uzrok svemu jadu.

CR
crodux
08:56 17.10.2017.

podrška Šukeru, Daliću i Hrvatskoj! vidimo se u Rusiji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije