Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPRAVA

Davor Šuker izgubio živce: Poljud? Lupate, ne možete tako

Davor Šuker
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
18.11.2018.
u 22:43

- Evo, ja ću glasati za Poljud, a ti mi daj što to Poljud ima. Ne možete ovako, lupate. Malo ste nepripremljeni, ali dobro - rekao je Šuker

Predsjednik HNS-a Davor Šuker nakon utakmice s Engleskom na Wembleyju ušao u raspravu s novinarom Nove TV.

Novinar mu je rekao da Englezi razmišljaju o prodaji slavnog Wembleyja, dok Hrvatska želi izgraditi nacionalni stadion.

- Ne znam, postavili ste mi tako kompleksno pitanje, ali ono što mogu reći, sigurno se neće prodati Wembley. Ipak sam ja danas bio na ručku s vrhuškom FA-a. Kod njih nogomet nije samo 90 minuta, to je veliki biznis. Danas tu nije bila nijedna bengalka, ali mi smo ubijeni i jadni. Evo vi i vaša televizija i HTV dali ste više prostora navijačima i bili ste im dobra platforma, nogomet niste pratili - rekao je Šuker.

Novinar mu je replicirao da je u Engleskoj većina terena niželigaša u lošem stanju pa se razmišlja o prodaji Wembleyja kako bi se taj uložio novac na terene i stadione.

- Gdje je Engleska, gdje Hrvatska od tog nivoa? Ajde obradi mi to malo! Koliko imamo stadiona da se ne sramimo kada dođu Englezi, jesi to napravio analizu - odgovorio mu je Šuker.

Na to mu je novinar spomenuo Poljud.

- Evo, ja ću glasati za Poljud, a ti mi daj što to Poljud ima. Ne možete ovako, lupate. Malo ste nepripremljeni, ali dobro - rekao mu je Šuker.

Davor Šuker
1/11

Komentara 44

Avatar Númenor
Númenor
23:11 18.11.2018.

Sramota je da Hrvatska nema bar 2 poštena stadiona. Zaista je sramota i za nas same, a i kad ti dođu ljudi u goste da nemaš normalan stadion. Danas ga svatko ima. Makedonija ima stadion, a Hrvatska ga nema...

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
00:13 19.11.2018.

Šta ste komšije ljubomorne da HNS ima više love nego vi proračun ?

HH
Hrvoje Hrk !!
05:12 19.11.2018.

Kak su ti lešinari od novinara uvijek najpametniji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije