Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJAN PROMJENAMA

Kaos u HNS-u: Šuker žestoko napao Heraka, sukob na rubu fizičkog obračuna!

Davor Šuker
Foto: Robert Anić/Pixsell
1/8
22.02.2018.
u 08:52

Šuker je tražio i da se otkaže dogovorena utakmica protiv Senegala u Osijeku 8. lipnja jer je on pregovarao s Obalom Bjelokosti.

Davor Šuker nedavno je osvojio novi mandat na čelu HNS-a, ali je nezadovoljan kako su stvari posložene i žestoko je napao Ivana Heraka.

Izvršni odbor HNS-a nedavno je usvojio novi Pravilnik o organizaciji i sistematizaciji po kojem je Šuker praktički razvlašten, a najvažnije uloge dobila su trojica ključnih operativaca – Damir Vrbanović, Marijan Kustić i Ivan Herak.

Sportske novosti navode da se predsjednik HNS-a "uvredama i na rubu fizičkog nasrtaja" okomio na HNS-ova menadžera marketinga Heraka.

Osim toga, Šuker je prema pisanju SN-a, tražio i da se otkaže dogovorena utakmica protiv Senegala u Osijeku 8. lipnja jer je on pregovarao s Bjelokosnom Obalom.

Komentara 20

KR
Krotila
09:33 22.02.2018.

nek se potuku

Avatar Poskok
Poskok
11:14 22.02.2018.

pa zar nije mamic gazda? sto uopce spominjete ovu trojicu marioneta?

AM
ante_maja
09:03 22.02.2018.

neznas tko je posteniji od kojeg..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije