Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davis Cup:

Željko Krajan prijavio sastav za susret s Belgijom

Željko Krajan
Slavko Midzor/PIXSELL
23.02.2016.
u 10:32

Kao što je i bilo najavljeno, nominirani su Marin Čilić (12. na pojedinačnoj ATP listi), Borna Ćorić (38.), Ivan Dodig (81. na pojedinačnoj listi i sedmi u paru) te Marin Draganja (69. u paru).

Izbornik hrvatske Davis Cup reprezentacije Željko Krajan prijavio je sastav za predstojeći susret prvog kola Svjetske skupine protiv Belgije, koji će se od 4. do 6. ožujka održati u Liègeu.

Kao što je i bilo najavljeno, nominirani su Marin Čilić (12. na pojedinačnoj ATP listi), Borna Ćorić (38.), Ivan Dodig (81. na pojedinačnoj listi i sedmi u paru) te Marin Draganja (69. u paru).

Igrat će se u dvorani Country Hall du Sart-Tilman, na zemljanoj podlozi.

Belgijski sastav je objavljen u ponedjeljak, a u postavi domaćina, inače prošlogodišnjeg finalista ovog natjecanja, su sljedeći igrači: David Goffin (16.), Kimmer Coppejans (123.), Ruben Bemelmans (132.) i Arthur De Greef (225.). Među igračima parova najbolje plasirani Belgijac je Bemelmans, trenutno 167. na ATP listi.

Pobjednik susreta Belgija - Hrvatska će u četvrtfinalu od 15. do 17. srpnja igrati s boljim iz okršaja Australija - SAD. Ukoliko to bude Hrvatska igrat će također u gostima, bez obzira tko će biti suparnik.

>> Hrvatski tenisači najavili pohod na Davis Cup

Komentara 1

DU
Deleted user
11:17 23.02.2016.

Hrvatska naravno favorit!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije