Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPUNA DOMINACIJA

Srbija deklasirala Hrvatsku 5:0, a samo je Ćorić uspio barem osvojiti set

Viktor Troicki
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
08.03.2015.
u 16:04

Teži je to poraz no što se očekivali, ali nikakvih aluzija nije bilo prije nego se sve odvilo.

Srbija je protiv Hrvatske ostvarila svih pet pobjeda u prvom kolu Svjetske skupine Davis Cupa koje se igralo u Kraljevu. Konačni rezultat postavio je Viktor Troicki protiv Mate Delića za svega 56 minuta. Bilo je 6:4, 6:3.

To bi značilo da su jedini setovi koje je Hrvatska ostvarila oni Borne Ćorića upravo protiv Troickog. No osim toga sve je proteklo u dominaciji domaće reprezentacije. Time je korektna i euforična publika nagrađena na najbolji mogući način. Imali su prilike dvaput gledati Đokovića na djelu i gledali su mečeve kao ovaj danas, gdje hrvatski tenisači nisu imali šanse. Naravno, treba opet ponoviti, izuzev ona genijalna dva seta Ćorića u susretu s Troickim.

Teži je to poraz no što se očekivali, ali nikakvih aluzija nije bilo prije nego se sve odvilo. Naime, Marin Čilić i Ivan Dodig su ozlijeđeni, a bez njih smo dvostruko slabiji zato što igra parova nije uvjerljiva, a i nemamo osim Ćorića nikoga tko bi napravio razliku u pojedinačnim susretima. Također, Ivo Karlović i Savez imaju nesređene odnose i umjesto da se 'diva sa Šalate' proba pridobiti natrag, ništa se ne čini.

Možda ovo potakne neke ljude da ga vrate natrag jer među elitom s ovakvom postavom nemamo što tražiti još koju godinu, a i to je upitno jer dok je Ćorić eksplodirao vrlo rano, Delić, Draganja i Škugor su poprilično sramežljivi.

Rezime svega jest da je Đoković dobio 3:0 Delića, Troicki 3:2 Ćorića, Đoković i Zimonjić su dobili 3:0 Draganju i Škugora, Krajinović je dobio 2:0 Škugora i Troicki 2:0 Delića...

>> Srbija stigla do četvrte pobjede nakon meča Krajinovića i Škugora

Komentara 26

01
011sale
16:25 08.03.2015.

Pazi 5:0 Pa to nema nigde...

Avatar jmu
jmu
02:08 09.03.2015.

Nad Kraljevom, živa vatra seva ...

Avatar rajetin
rajetin
19:57 08.03.2015.

Čilić i Dodig su profesionalci koji žive od tenisa. Naravno da je Dodig odbio jer je shvatio da bez Čilića nemamo šansi, a i treba mu odmor. A Čilić jest ozlijeđen i Dodig ima problema s leđima. Obojica se moraju čuvati za susrete od kojih zarađuju za život. Vjerujem da će obojica ponovno zaigrati za Hrvatsku. Uostalom, bismo li i s njima u momčadi pobijedili? Novaka, kakav je danas, bilo koji hrvatski tenisač teško da može pobijediti. Ili dubl sa Zimonjićem. A ni Troicki ne spušta gaće kad čuje protivničku himnu. Budite realni. Izgubili smo od boljih. Možda već sljedeće godine bude drukčije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije