Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVISOV KUP

Umjesto Čilića uskočio Delić. Krajan: Više nismo favoriti

Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
15.09.2015.
u 08:25

'Odluku o otkazu donio sam teško jer se zna koliko volim igrati za reprezentaciju.'

Kad smo se već ponadali da će Hrvatska u dvoboju Davisova kupa s Brazilom u Florianopolisu nastupiti u kompletnom sastavu, ipak je stigao, i to ne baš tako neočekivan, otkaz Marina Čilića. Njegovo uganuće desnog gležnja iz meča s Chardyjem ipak traži višednevno mirovanje, pa je Čilić odustao od Brazila.

– Jako mi je žao što ni ovaj put neću biti u reprezentaciji, iako sam se jako veselio susretu protiv Brazila i novom druženju u našoj vrsti. Nažalost, opet se umiješala ozljeda koja se dodatno pogoršala u posljednja dva meča. Savjet liječnika je da nekoliko dana provedem potpuno mirujući, što znači da ne smijem ni trenirati, a u takvoj situaciji momčadi ne bih bio od koristi, nema smisla igrati nespreman – kazao je Čilić dodavši:

– Odluku sam donio teška srca, jer se zna koliko volim igrati za reprezentaciju i da me nema samo kad sam ozlijeđen. Sad ću opet biti samo navijač.

Izbornik Željko Krajan Marina će zamijeniti Matom Delićem, koji je već u Brazilu kamo je otputovao kao peti igrač. Ondje je i Franko Škugor a preostala dva člana, Ivan Dodig i Borna Ćorić, očekuju se danas.

U pripremi za Davisov kup obojica su osvojili challengere. Dodig u francuskom St. Remyju pobijedivši u finalu Nijemca Nilsa Langera, 209. tenisača svijeta, sa 6:3, 6:2. Ćorić je otišao do kraja u kolumbijskom gradu Barranquilli gdje je u finalu svladao 12 godina starijeg Brazilca Rogeria Dutru Silvu sa 6:4, 6:1. Tom pobjedom Borna ponovno dolazi na 33. mjesto ATP liste (+4), što mu je i najbolji plasman.

Nakon otkaza Čilića, izbornik Krajan ističe da naša vrsta više nije favorit u dvoboju s Brazilom.

>>Čilić otkazao Davisov kup: Odluku sam donio teška srce

Komentara 4

HO
homofob
07:20 20.09.2015.

Neki umisljeni ne zele Karlovica jer kazu da on ne zna igrati ne go samo "lupa" serve! Koliko ja znam u tenisu se jos uvijek broje poeni a kada ce pobjedivati "ljepota" poteza onda ce pobjednike odredivati prema boji "sljokica" na kostimu i volancekima oko rukava!

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
09:42 15.09.2015.

Pozovite Karlovića koji je trenutno naš najbolji igrač !!!!!!!*

DU
Deleted user
21:36 15.09.2015.

ne lupetaj karlovic je prije par godina odustao od repke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije