Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVIS CUP

Srbija stigla do četvrte pobjede nakon meča Krajinovića i Škugora

Filip Krajinović
Slavko Midzor/PIXSELL
08.03.2015.
u 14:55

Bilo je 6:4, 6:2 i Srbija vodi 4:0

Hrvatska teniska reprezentacija zabilježila je novi poraz u susretu prvog kola Svjetske skupine protiv Srbije u Kraljevu. Bolji od Franka Škugora bio je Filip Krajinović sa 6:4, 6:2 u sat i 22 minute igre.

Time Srbija vodi 4:0 i mogla bi pred svojom publikom stići i do maksimalnih 5:0. Ali to je više manje bilo i očekivano jer stigli smo u Kraljevo bez Marina Čilića i Ivana Dodiga, što nam je "otelo" najmanje jednu pobjedu. Borna Ćorić bio je blizu protiv Viktora Troickog, ali neiskustvo i grčevi učinili su svoje.

Stoga treba tražiti pozitivne stvari iz cijele priče, a to je da su svi zajedno stekli važno iskustvo nakon ovog gostovanja, a sljedećih bi se godina to moglo itekako vraćati.

>> Teniski savez Srbije prisvojio uspjehe Hrvata

Komentara 8

DP
Dule Pacoov
15:51 08.03.2015.

Srb -Hrv 5-0

Avatar Oneill
Oneill
16:04 08.03.2015.

Na tv sam gledao pa prekinuo nisam komentatora slusat nas tjesi sa parolama kao da smo umno!!!!! ako lose igramo pa sto onda a ne mulja.

CH
Charuga76
01:11 10.04.2018.

Ne znam je li katolik i ide li u crkvu ali da je Srbin-Srbin je mogao je on igrati za svaku zemlju vi ste kockasti mnogo iskompleksirani...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije