Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA SITUACIJA

Trener hrvatskog prvoligaša: Igrači su plakali, bojim se što će se dogoditi s klubom

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/28
15.10.2017.
u 08:52

Nadamo se da će nogometaši Istre nakon ove značajne pobjede konačno dobiti plaću. To zadovoljstvo njihov američki vlasnik nije im pružio već šest mjeseci.

Nogometaši Rijeke neočekivano su prosuli bodove protiv Istre 1961 u 12. kolu Prve HNL. Na Aldo Drosini završilo je 1:0 za domaćine, a strijelac je bio Puclin. Bila je Rijeka bolja veći dio utakmice, stalno je napadala Ivušićeva, no lopta u mreži nije završila. Doduše, zabila je Rijeka, i to već u 5. minuti, ali suci su pokazali na zaleđe. Situacija je bila rubna, ali čini se da je Pavičić ipak bio u zaleđu.

- Čestitke Istri. U nogometu se događaju utakmice u kojima, uz svu premoć i šanse, ne osvojiš ni bod. Jednostavno u ovakvim utakmicama, s kvalitetom kojom imamo, moramo realizirati te prilike. Igračima na kraju nemam što puno zamjeriti, uložili su silan trud i energiju, vidjeli ste sve te šanse. To tako zna biti, jedan udarac i izgubiš utakmicu - kazao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

1/29

Dvije minute bez vratara

Zanimljivo, Istra je zadnjih dvije minute nadoknade zbog drugog žutog kartona ostala bez vratara Ivušića, pa je na golu bio Mitrevski.

- Moram biti realan i reći da smo imali sreće. Znali smo da ćemo imati jednu ili dvije situacije za zabiti i na kraju smo to i uspjeli. Isto tako smo znali i da nam vratar mora biti u vrhunskom izdanju želimo li uzeti nešto, a hvala Bogu tako je bilo. Nadam se da će ova pobjeda malo probuditi ljude oko kluba. Bojim se što bi se moglo dogoditi s ovim klubom. Neki dečki su nakon utakmice i suzu pustili - kazao je Istrin trener Darko Raić-Sudar.

Rijeka do jučer već 17 utakmica nije znala za poraz od pulskog sastava, u tom periodu bijeli su upisali četrnaest pobjeda i samo tri remija.

Nadamo se da će nogometaši Istre nakon ove značajne pobjede konačno dobiti plaću. To zadovoljstvo njihov američki vlasnik nije im pružio već šest mjeseci.

Komentara 3

RI
rikavac
11:48 15.10.2017.

Cuj Glover ne isplacuje placu? Ma nemoguce? Nemogu vjerovat!!! Veliki Americki biznismen koji je dosao da kupi jedan Hrvatski klub da ga napravi mocnima a vidi cuda oprao amer lovu i sta sad?

Avatar HighFlyer
HighFlyer
10:12 16.10.2017.

ISTRA 1961 - RIJEKA: 1) Poništen regularan gol Rijeke zbog nepostojećeg zaleđa https://imgur.com/a/Rltzr 2) Nedosuđeni penal #1 za Rijeku (igranje rukom) https://imgur.com/a/3mQds 3) Nedosuđeni penal #2 za Rijeku (prekrsaj na Mateiu) https://m.imgur.com/a/YhTRp

DU
Deleted user
11:17 15.10.2017.

Neka im plaću daju fanovi i Flak. Zar se nogomet ne igra za gledatelje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije