Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIČKI ŽUPAN

Darko Milinović opleo po Červaru: 'Protiv Danske nas mora voditi netko drugi'

Sisak: Darko Milinović donirao 100000 kuna mjestima koja su stradala u potresu
Edina Zuko/PIXSELL
24.01.2021.
u 19:17

SRETNO KAUBOJI, JOŠ U VAS VJERUJEM... DA, ALI SAMO U VAS! - stoji u Milinovićevoj objavi.

Razočarao me Lino Červar... - započeo je Darko Milinović, lički župan i nekadašnji član HDZ-a, na svom Facebooku pa nastavio: 

-  U patetičnoj izjavi nakon utakmice sebe prikazuje gotovo kao žrtvu. U trenutku kada je potreban pokušaj potpune mobilizacije, on daje OSTAVKU...

POGLEDAJTE VIDEO: Červar najavio Dansku

Iako je jasno rekao da mu je ovo zadnje prvenstvo, još prije nekoliko mjeseci... Očigledno je da ništa ne funkcionira... Jedina mobilizacija je Linova ostavka odmah, a stručni stožer neka dogovori tko će ih voditi protiv Danaca!

Siguran sam ako i izgube da razočarati neće. Bar će se znati reda, tko ulazi, a tko izlazi...

SRETNO KAUBOJI, JOŠ U VAS VJERUJEM... DA, ALI SAMO U VAS! - stoji u Milinovićevoj objavi.

Podsjetimo, nakon što se 2018. godine rastao s Hrvatskom demokratskom zajednicom, Milinović je nastavio obnašati dužnost župana Ličko-senjske županije, a ostao je i dosta aktivan u javnosti komentirajući razne sfere.

Komentara 23

Avatar odvratni_ZG_kurir
odvratni_ZG_kurir
19:45 24.01.2021.

Na nikog pojedinačno se uopće ne želim fokusirati prije utakmice s Danskom! Samo na momčad, dečke koji nisu od danas do sutra zaboravili igrati rukomet. Čvrsto sam uvjeren u jedno - nitko nije nepobjediv! Pitanje je samo koliko ga se bojiš! Dečki samo napred i samo hrabro. Oni kojima nešto značite su uz vas. I onda kada ste prvi, ali i onda kada to niste. Iznad svih Hrvatska!

KO
komunikolog
19:42 24.01.2021.

Darko Milinović? Pa gdje baš njega izvadite?? Od svih rukometnih djelatnika. Ajde javite što kaže Severina.

BA
banini
19:41 24.01.2021.

Jel taj Milinović onaj propali hadezeovac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije