Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZAK

Dario Šarić ima novi klub! Čekaju ga poznati trener i - minute!?

Dario Šarić
Foto: Jesse Johnson/REUTERS/PIXSELL
1/5
21.06.2019.
u 00:44

U Sunsima Šarića kao glavni trener čeka Monty Williams koji je bio dio stručnog stožera u Philadelphiji kada je Dario igrao najbolju košarku u karijeri.

Dario Šarić gotov je sa svojom neuspješnom avanturom u Minnesoti Timberwolvesima

Samo 30-ak minuta prije drafta poslan je u Phoenix Sunse zajedno s 11. izborom drafta ove godine za šesti izbor na koji je pravo imao Phoenix. 

Ovu vijest prvi je objavio poznati NBA 'insider' Adrian Wojnarowski.

Ovo bi za Šarića trebao biti dobar potez jer seli u Sunse koji su razmijenili svoje krilo TJ Warrena u Indianu te bi trebao imati veći broj minuta za igru gdje bi se trebao nadopunjavati s DeAndre Aytonom, sjajnim centrom koji je prošle godine izabran kao prvi izbor na draftu. 

Također, u Sunsima Šarića kao glavni trener čeka Monty Williams koji je bio dio stručnog stožera u Philadelphiji kada je Dario igrao najbolju košarku u karijeri.

>>> Pogledajte nastup ovih plesačica na košarkaškoj utakmici


 

Komentara 3

PR
prajdali100
08:15 21.06.2019.

Biće bolje.

VE
velikiblekstijena
02:48 21.06.2019.

Najbolje da Srbin ide u Tursku a ne da se mući u NBA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije