Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO NA DOPING TESTU

Pletikosa: Srnin slučaj upozorenje je svim našim sportašima

Stipe Pletikosa
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
26.09.2017.
u 07:39

- Jako je bitno naglasiti da nemam nikakve sumnje u istinitost Darijevih tvrdnji da je nenamjerno uzeo tu zabranjenu supstanciju.

Umirovljeni hrvatski vratar Stipe Pletikosa prokomentirao je slučaj bivšeg hrvatskog kapetana Darija Srne koji je pao na dopinškom testu.

- Jako je bitno naglasiti da nemam nikakve sumnje u istinitost Darijevih tvrdnji da je nenamjerno uzeo tu zabranjenu supstanciju. Jako ga dobro poznajem i sama činjenica da je četiri puta prije toga imao dobar dopinški nalaz, pa onda i šesti put također, dovoljno govori. To je jako dobra opomena za sve naše nogometaše, sve naše sportaše da se savjetuju sa svojom liječničkom službom prije nego što uzmu bilo kakve  preparate - rekao je Pletikosa u HTV-ovoj emisiji Stadion.

- U Šahtaru se sve radi na vrhunskoj europskoj razini, sama činjenica da je doctor Paco prešao iz Šahtara u Chelsea govori o ozbiljnosti tog kluba - rekao je Pletikosa.

Komentara 1

TT
TTjac
08:08 26.09.2017.

Manje jesti drogu i se bu dobre

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije