Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ŽELIM POMOĆI'

Srna još jednom pokazao da ima veliko srce i djeci darovao 100 laptopa

Darijo Srna
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
22.04.2016.
u 11:26

– Sve ove godine su vjerovali u mene i našu momčad, a sada su se našli u problemima. Stoga im želim pomoći. Djeca su naša budućnost! Oni bi trebali imati mogućnost učiti i razvijati se, pogotovo u ovim teškim vremenima – objasnio je Srna.

Kapetan Šahtara i hrvatske reprezentacije Darijo Srna još je jednom pokazao da ima veliko srce. Srna je donirao 100 laptopa za djecu u području Donjeck koje je pogođeno ratom. Riječ je o napuštenoj djeci, kao i djeci s poteškoćama u razvoju te s posebnim potrebama.

– Predsjednik Šahtara već dvije godine pomaže svojim sunarodnjacima. I to radi od srca. Naši navijači žive u Donjecku i ovoj regiji. Sve ove godine su vjerovali u mene i našu momčad, a sada su se našli u problemima. Stoga im želim pomoći. Djeca su naša budućnost! Ona bi trebala imati mogućnost učiti i razvijati se, pogotovo u ovim teškim vremenima – objasnio je Srna.

Ovo nije prvi put da Srna pomaže djeci s istoka Ukrajine. Ranije im je već donirao pribor za školu, sportsku opremu, a svojedobno je im je poklonio i 20 tona mandarina iz svoga rodnog Metkovića.

>> Darijo Srna se upisao u povijest, srušio je rekord u Šahtaru

Komentara 4

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
14:12 22.04.2016.

najprije manadarine sada laptop.. bravo srna, nek i ostali malo otkinu neće ni primjetiti da fali

SV
sven222
13:28 22.04.2016.

kaže se da ne poklanja ( daruje ) onaj tko ima već onaj tko želi...bravo Srna....jel itko čuo da je Šuker nešto poklonio al da je njegovo ???!!!!!!

CA
caca20
22:17 22.04.2016.

Srna je kralj!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije