Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI KAPETAN

Darijo Srna bori se protiv korone: Nažalost, broj preminulih će rasti

Darijo Srna
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
18.04.2020.
u 22:28

- Ovdje ima oko dvije tisuće zaraženih i oko 40 preminulih, no nažalost očekuje se rast tih brojki.

Bivši kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna za talijanski Cagliarinews24 javio se iz Ukrajine koja kao se bori s pandemijom koronavirusa. Srna je ambasador Šahtara i pomaže bolnicama u opskrbi testova za dijagnozu Covida-19.

- Ovdje ima oko dvije tisuće zaraženih i oko 40 preminulih, no nažalost očekuje se rast tih brojki. Ovdje sam s obitelji, trebamo biti strpljivi. Radimo od kuće, nismo se vidjeli tri tjedna i zasad se nitko nije zarazio - rekao je Srna pa prokomentirao odgodu Europskog prvenstva.

- To je logična odluka, a za Hrvatsku se ništa ne mijenja. Godina pauze može pomoći mladima da još sazru.

Prokomentirao je Marka Roga koji je u Cagliarija na posudbi.

- Zaista vjerujem u njega, on može igrati u bilo kojoj jakoj ligi. Taktički je inteligentan, šteta je što u Napulju nije imao toliko prilika da se dokaže što sad radi u Cagliariju. Odlična budućnost je ispred njega - rekao je Srna pa se osvrnuo na Filipa Bradarića kojeg je Cagliari poslao na posudbu u Celtu.

- On je stopostotno kvalitetan igrač. Igra dobro u Celti i oni su zadovoljni s njime, malo mu je nezgodno bilo prošle godine u teškom prvenstvu poput talijanskog.

Srna je danas pomoćni trener u Šahtaru, a posljednji klub u igračkoj karijeri bio mu je Cagliari.

- Žao mi je što se nisam oprostio s navijačima, ovo mi je bilo odlično iskustvo. Vratio bih se opet, ne žalim ni za čim. Nismo postigli dogovor, a to mi se nije svidjelo, ja sam htio ostati. Onda je stigla ova ponuda iz Šahtara, prihvatio sam je bez da sam uopće postao svjestan da to znači da prestajem igrati nogomet.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije