Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proslava naslova

Danski junak u slavlju pokazao sinčića i oduševio navijače

Mikkel Hansen
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
30.01.2019.
u 15:53

Nakon svake utakmice koju smo igrali kod kuće bilo mi je dopušteno otići doma i biti sa svojom obitelji. Izbornik je bio susretljiv nakon što mi se rodio sin Eddie Max - rekao je Mikkel Hansen

Danski rukometaši u finalu su pobijedili Norvežane (31:22) i osvojili naslov svjetskog prvaka. Veliko slavlje nakon trijumfa priređeno je u Kopenhagenu gdje ih je dočekalo stotinjak tisuća navijača.

Kapetan Mikkel Hansen odigrao je najbolji turnir u karijeri te je izabran za najboljeg igrača prvenstva. Danski junak u deset utakmica zabio je 72 gola, a tijekom prvenstva koje se igralo u Danskoj i Njemačkoj imao je poseban tretman.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by mikkelhansen24 (@mikkelhansen24) on

- Nakon svake utakmice koju smo igrali kod kuće bilo mi je dopušteno otići doma i biti sa svojom obitelji. Izbornik je bio susretljiv nakon što mi se rodio sin Eddie Max. To što sam mogao biti sa svojom obitelji jako me opustilo i izvuklo je ono najbolje iz mene. A to se vidjelo na terenu - priznao je Mikkel Hansen.

U Kopenhagenu se slavilo čitav dan, a na balkonu su igrači izlazili pred navijače. Posebna ludnica uslijedila je kada je na balkon izašao Mikkel Hansen sa svojim jednomjesečnim sinčićem Eddiejem Maxom.

Ključne riječi

Komentara 2

AR
Arger
16:53 30.01.2019.

Ti Danci su obicne lopovske tetkice....nikad nikoga nitko nije pokrao kao Danci i Njemci na ovom rukometnom prvenstvu ostale reprezentacije.Pocevsi od zrijeba,do biranja satnice i dane igranja,do izbora sudaca za svaku tekmu.

QU
quovadis
17:43 30.01.2019.

E da je Hrvatskoj jedan takav...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije