Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠ GUBITNIK

Danski izbornik bacio ljagu na pobjedu Hrvatske, drsko je spominjao i Balkan!

DAN, EHF Euro 2020, Montenegro vs Dänemark
Foto: EXPA/PIXSELL
1/3
20.12.2020.
u 18:18

- Žao mi je zbog svega, mučno mi je u želucu, nismo zaslužili ovakav kraj - kazao je Jensen

Danski izbornik Jesper Jensen, nažalost, nije ostao gospodin niti nakon utakmice.

Najprije je Hrvatsku u najavi podcijenio, kazao da naše rukometašice objeručke prihvaća kao suparnice u nadmetanju za broncu, a sada je za poraz svojih izabranica optužio sutkinje. I pritom doista nije birao riječi.

- Pa ovo je bilo smiješno, groteskno. Nama nisu ništa sudili, a Hrvaticama praktički sve. Pa ovo je bilo kao da smo igrali na Balkanu prije dvadeset godina, kada ste znali da ćete biti prevareni i prije nego što je susret počeo.

Favorizirala se Hrvatska - kazao je Jensen, koji je u više navrata za zapisničkim stolom prigovarao crnogorskim sutkinjama Jeleni Mitrović i Anđelini Kažanegri. 

- Žao mi je zbog svega, mučno mi je u želucu, nismo zaslužili ovakav kraj. Ali i moram odati priznanje Hrvaticama što su odigrale ovu utakmicu pod svojim uvjetima. Sutkinje su na nas stavljale žestok pritisak, kažem, sve je to podsjetilo na nešto od prije 20 godina, kada su sutkinje i igračice trčale okolo i razgovarale balkanskim jezicima - rekao je Jensen, čije riječi prenose tamošnji portali.

Komentara 68

TA
Tackrla
18:26 20.12.2020.

Kad se proseravas, podcjenjujes protivnika a onda dobijes po repu onda frustracije pojedu mozak i to izgleda tako

DH
dalibor.hren
18:26 20.12.2020.

Primitivac skandinavski. Očito ga pere polarna noć!?

DI
Dino123
18:33 20.12.2020.

Dok je taj tzv.Balkan kroz cijelu povijest bio kolijevka u središte civilizacija oni su koru s drveća žvakali do prije 100godina,a danas su jedna od najrazvijenijih država upravo iz razloga što za tu šugavu poluzaleđenu močvaru nitko nikada nije htio ratovati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije