Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
životna priča
Povratak na članak

Subašić od otpisanog do princa! Htio se ostaviti nogometa zbog trenera kadeta

'Suba i ja smo ovdje odrasli, uz stadion. Igrali smo i trenirali iz gušta, nismo sanjali karijere niti razmišljali o nečem većem. Zabavljali smo se, bilo nas je nekoliko prijatelja i svaki dan smo u dvorištu igrali nogomet.'

Komentari 21

PR
propalismoFranjoskroz
17:33 02.07.2018.

Tridesetogodišnji a rođen 1984.Pa zar za biti novinar ne treba bar znati zbrajati??

VL
Avatar spira
spira
22:50 02.07.2018.

zašto žuti karton??? Otac njegove je pretio i branio je ljubav između svoje ćerke Subašića. A sada je punac najsretniji Hrvat .

VL
IV
IvanMNECRO
02:25 03.07.2018.

Ćaća mu pravoslavne vjeroispovijesti i odmah postade Srbin, ima srpske korijene itd!? Zar Hrvati ne mogu biti pravoslavne i islamske vjeroispovijesti? Gdje piše da moraju biti katolici? Kakve veze imaju vjera i nacija? Držite se Hrvati pravoslavci i Hrvati muslimani, ne dozvolite da Vas zbog vaše vjere pretvaraju u druge nacionalnosti i nameću Vam domovinu koja nije Vaša. Voli Vas Hrvat katolik, živjeli svi Hrvati i Hrvatska!

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
22:01 02.07.2018.

Izgleda je @,punishera napravio otac Hrvat samo ne zna koji odatle sve traume

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.