Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPUSTILI SE

U svlačionici Subašićeve momčadi sluša se Ceca

Subašić
Foto: Printscreen Youtube
06.11.2017.
u 14:15

Nakon pobjede nad Guingampom (6:0) ovoga vikenda, bivši član Partizana Stevan Jovetić u svlačionici je pustio navedenu Cecinu pjesmu.

"Jadna ti je moja moć, nemoćna sam dok postojiš, ranilo me tristo njih, a samo se ti brojiš", stihovi su srbijanske pjevačice Svetlane Cece Ražnatović koji su se mogli čuti u svlačionici – Monaca.

Naime, nakon pobjede nad Guingampom (6:0) ovoga vikenda, bivši član Partizana Stevan Jovetić u svlačionici je pustio navedenu Cecinu pjesmu.

 

El tigre se recupera a buen ritmo 😁🔥 #falcao

Objavu dijeli Radamel Falcao Garcia (@radamelfalcaog)

Na nju se "razbacao" i Radamel Falcao, a kamera je uhvatila i nasmiješenog Danijela Subašića.

Inače, vratar hrvatske reprezentacije protiv Guingampa je branio samo prvo poluvrijeme jer je osjetio zatezanje pa trener Monaca nije htio ništa riskirati.

Komentara 6

GR
grodar
14:28 06.11.2017.

Sami srbi

WE
westsouth
17:51 06.11.2017.

pa i Mamicima se u svatovima"peva" .Zar je to cudno haa

Avatar Ljubeć
Ljubeć
17:29 06.11.2017.

srbin je srbin ili pod stolom ili za stolom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije