Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANIEL STURRIDGE:

Ne želim biti pošteđen, spreman sam igrati sve utakmice!

Daniel Sturridge (1)
Foto: PA/Pixsell
05.03.2015.
u 09:50

– Osjećam se dobro otkako sam se vratio – rekao je napadač Liverpoola

Daniel Sturridge tvrdi da je spreman igrati svaku utakmicu za Liverpool, unatoč želji trenera Brendana Rodgersa da zaštiti napadača od ozljeda i napornog tempa.

– Osjećam se dobro otkako sam se vratio i spreman sam igrati sve utakmice. Ne želim biti pošteđen, ali čini mi se da tako želi menadžer – kazao je Sturridge, a nadovezao se na to i Rodgers:

– Odlično je što se Daniel vratio, Smatram da se dobro snalazi s loptom. Daje nam slobodu u igri, a njegovo kretanje je nevjerojatno.

>> Raspoloženi Kramarić poražen od Cityja, Lovren igrao u pobjedi Liverpoola

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije