Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči UFC spektakla

Cormier bocnuo Miočića: Prijatelju, sve što je dobro dođe svom kraju!

Stipe Miočić i Daniel Cormier
Foto: Fightsite.hr
1/5
15.03.2018.
u 12:55

Ja sam čovjek koji ide prema izazovima. Stipe je velik čovjek, izuzetno je tehnički kvalitetan, talentiran - rekao je Daniel Cormier

Pauzu od snimanja reality showa “The Ultimate Fighter” UFC prvak u poluteškoj kategoriji Daniel Cormier je iskoristio da se vrati u emisiju “UFC Tonight” na FOX Sports televiziji. Nama najzanimljiviji dio njegovog nastupa je bio vezan uz super meč protiv Stipe Miočića u srpnju na borilačkoj priredbi UFC 226, piše Fightsite.

- Nemamo međusobnih problema - objasnio je DC govoreći o situaciji na “setu” TUF-a te je dodao:

Stipe Miočić i Daniel Cormier
1/6

- Ovdje se radi samo o kompetitivnosti, a kada se natječeš, moraš se suočiti s najboljima. Uzbuđen sam što ću se imati prilike testirati protiv Stipe Miočića. On je nevjerojatan šampion, ali sam mu rekao: sve što je dobro dođe svom kraju…

U tom je trenutku UFC prvak izravno poslao poruku drugom UFC prvaku!

- Stipe, nisam htio biti taj koji to mora napraviti. Ali prijatelju nemam izbora,  moram to napraviti. Ja sam taj koji želi biti dvostruki prvak! - samouvjeren je Cormier, ali i realan jer je svjestan da ga čeka izuzetno težak posao na UFC-u 226.

- Ovo je meč koji će biti jako težak… Gledajte, nisam tip koji bježi od izazova. Ja sam čovjek koji ide prema izazovima. Stipe je velik čovjek, izuzetno je tehnički kvalitetan, talentiran. To je tip koji će ući u kavez i pokušati me nokautirati. Ali budite sigurni da ću biti na nivou - dodao je DC.

Cormier je prilično uvjeren da ima velike šanse u ovom dvoboju unatoč tome što mu kladionice ovaj put nisu pretjerano sklone.

- Ne bih ovo radio da nisam toliko siguran da mogu pobijediti Stipu Miočića. Koliko god se to činilo teškim, rekao sam to već mnogo puta, treniram s najboljim borcima svaki dan već punih deset godina. Ako se mogu boriti protiv Caina Velasqueza, mogu pobijediti i Stipu Miočića u srpnju. Vjerujte mi, uspjet ću u tome! Ne mogu dočekati - zaključuje Cormier.

Najveća super borba u povijesti UFC-a će se održati 8. srpnja u T-Mobile Areni u Las Vegasu u “main eventu” UFC-u 226. Prije toga ćemo Miočića i Cormiera gledati u ulogama trenera suprotstavljenih timova u najnovijoj sezoni šoua “The Ultimate Fighter”. Emitiranje bi trebalo krenuti vrlo brzo…

Komentara 3

SJ
Samo ja
18:03 15.03.2018.

Pa sta,ako Stipe i izgubi iducu,to je sport i sve normalno.. Stipe legendo sretno ti bilo bar jos 3 odbrane naslova...

Avatar UHROAP
UHROAP
18:01 15.03.2018.

Coemier.. na..zili su te! Miocicu podimili sad bude tvoja bulja platila

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
13:00 15.03.2018.

Poslije Stipe on mi je najdraži jedino se nadam da neće uć u kavez u žutim gaćicama to bi bio šok za Stipu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije