Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajni Španjolac

Dani Olmo već napušta Leipzig i seli u redove europskog velikana?!

Dani Olmo
Foto: DPA/Pixsell
1/3
09.07.2020.
u 20:13

Olmo je s Leipzigom potpisao ugovor na četiri godine, ali na Čizmi svejedno vjeruju kako će već nakon šest mjeseci preseliti na San Siro

Talijanski nogometni velikan Milan ovog bi ljeta mogao pokušati angažirati bivšeg igrača zagrebačkog Dinama Španjolca Danija Olma.

Talijanski mediji navode kako će Rossoneri ponovno pokušati angažirati 22-godišnjeg veznjaka, i to samo nekoliko mjeseci nakon što je daroviti Olmo potpisao za njemački RB Leipzig.

Podsjetimo, Dinamo je za Španjolca dobio između 18 i 20 milijuna eura, s time da mu se smiješi još desetak milijuna eura kroz razne bonuse. Također, hrvatskom prvaku pripast će i 20 posto od budućega transfera, a Leipzig je u Olmov ugovor ugradio klauzulu od 80 milijuna eura.

Olmo je potpisao ugovor na četiri godine, ali na Čizmi svejedno vjeruju kako će već nakon šest mjeseci preseliti na San Siro.

Navodno, bi u cijelom poslu trebao pomoći njemački stručnjak Ralf Rangnick, koji uskoro preuzima kormilo sedmerostrukoga prvaka Europe, a u Milan dolazi upravo iz Leipziga gdje je ove sezone bio direktor sporta i razvoja u tom klubu.

Talijanski mediji su se raspisali i o prelasku talijanskog dragulja Nicole Zaniola (21) iz Rome u Juventus.

Roma je do sada odbijala razgovore o prodaji mladog veznjaka, međutim financijski problemi u klubu natjerali su vodstvo kluba da razmisle o njegovoj prodaji. Juventus je spreman platiti 50 milijuna eura uz dodatne bonuse.

Zaniolo je stigao u Romu 2018. iz Intera koji ima pravo na 20 posto odštete prilikom idućeg transfera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije