Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otišao u Leipzig

Dani Olmo se fantastičnim videom oprostio od Dinama i navijača

Dani Olmo
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/5
26.01.2020.
u 12:59

Olmo je u Dinamu proveo pet i pol godina, a na svom Instagramu objavio je predivan video u kojem se oprostio od kluba i navijača

Dani Olmo napustio je Dinamo te će karijeru nastaviti u Leipzigu. Španjolac je s njemačkim bundesligašom potpisao ugovor do 30. lipnja 2024. godine, te će nositi dres s brojem 25. U ponedjeljak će prvi put trenirati sa svojim novim suigračima.

Olmo je u Dinamu proveo pet i pol godina, a na svom Instagramu objavio je predivan video u kojem se oprostio od kluba i navijača.

'Sjećam se kada sam došao u Zagreb prije pet godina s osmijehom djeteta koje je sanjalo postati nogometaš. I odabralo Dinamo za svog suputnika na tom putovanju. To je bila najteža odluka u mom životu. S tek 16 godina ostaviti jedan veliki klub, obitelj i prijatelje. Ali nisam se okretao, naučili su me da uvijek gledam unaprijed. Pronašao sam novi veliki klub, nove ciljeve, nove prijatelje i izazove. Novi dom. To je za mene bio Dinamo, Zagreb i Hrvatska. Tako sam se ovdje osjeća - emotivno je započeo Dani, koji je svu razduženu klupsku opremu ponio sa sobom u Njemačku. Nema šanse da je vrati, previše je to sjećanja - kaže Olmo i nastavlja:

Poštovao sam vas od prvog dana i vratili ste mi to emocijama. Za sve to, zahvaljujem. Navijači Dinama danas su moji navijači jer Dinamo je uvijek u srcu moja momčad. Svim zaposlenicima kluba hvala za uslugu i pomoć od prvog dana, svom tehničkom osoblju, od oružara do trenera, hvala Vam! Hvala svim igračima, prijateljima van svlačionice i u njoj. Svi ste mi pomogli postati Dani Olmo koji sam danas. Nije zbogom jer ne odlazi onaj tko ostavlja dio srca. A dio mojeg uvijek će bit s vama. Nema predaje, samo Dinamo.'

>> Pogledajte kako su u Dinamu proslavili Olmov poziv u španjolsku reprezentaciju

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar ninja111
ninja111
14:19 26.01.2020.

Puno sreće u nastavku karijere i hvala za sve lijepe trenutke koje je priskrbio navijačima Dinama, uvijek smo uživali u Danijevom šamaranju tovara.

CI
cigo1983
13:49 26.01.2020.

Hvala,sretno i do sljedece prilike!!!

DM
Dmitar1.
13:39 26.01.2020.

Sretno Dani !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije