Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JASNA PORUKA MODRIMA

Dani Olmo otvoreno progovorio o ponudi Barcelone i otkrio Dinamu što želi!

Petković i Olmo
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
02.01.2020.
u 09:21

– Ako se klubovi dogovore, najbolje je sada napustiti Zagreb. Dinamo će napraviti lijep transfer, a ja ću igrati u velikoj momčadi i jednoj od pet najboljih liga – rekao je Olmo koji očito želi ove zime otići iz Maksimira

Sjajni Španjolac Dani Olmo uskoro će napustiti Dinamo, pitanje je samo hoće li to biti ove zime ili na ljeto. Ovih se dana pojavila informacija da je u Maksimir stigla ponuda slavne Barcelone, a Olmo je o svemu progovorio za L'Esportiu de Catalunya.

– Sretan sam što postoje glasine o konkretnoj ponudi Barcelone i mogućnosti povratka kući. Proveo sam šest godina u La Masiji – rekao je Olmo.

Kako bi bilo igrati s Messijem, Suarezom, Rakitićem...?

– Najveći motiv koji mogu imati jest trenirati s Messijem i učiti od njega. S druge strane, moja karijera nije bila jednostavna, išao sam okolnim putem kojim nije nitko prije mene. I tu sam.

Ranije je ponudu poslala i  Borussia M’gladbach.

– Moji predstavnici su se nekoliko puta sastali s ljudima iz Bayer Leverkusena. No, u Dinamu su rekli da nikakva ponuda nije došla. Zainteresirane momčadi često razgovaraju, ali su pisane ponude rijetke.

Hoće li onda ove zime napustiti Dinamo?

– Ne znam, to je stvar mojih zastupnika. No, ako se klubovi dogovore, najbolje je sada napustiti Zagreb. Dinamo će napraviti lijep transfer, a ja ću igrati u velikoj momčadi i jednoj od pet najboljih liga.

Što mu kažu u Dinamu?

– Znaju moju situaciju i spremni su saslušati ponude. Želimo pronaći rješenje koje je najbolje za sve – rekao je Olmo i dodao:

– Možda je idealno vrijeme za odlazak iz Dinama bilo prošlog ljeta, no nije bilo ponuda. Mislim da sam sada zaslužio korak naprijed. Spreman sam. Ali, koliko sam shvatio, stigle su samo dvije ponude.

Spominje se svota od 40 milijuna eura.

– Ne trebamo razgovarati o brojkama, to je stvar klubova i menadžera. Privlači me sportski projekt, a ne novac, iako i u tom smislu želim dobiti priznanje. Uzet ću u obzir važnost koju mogu imati u novoj momčadi, kratkoročno i dugoročno. Dinamo mi je bio ponudio takav projekt, a sada želim isto.

>> Pogledajte što je Olmo rekao nakon ispadanja iz Europe


 
Ključne riječi

Komentara 4

AN
ANTIkomunist55
09:41 02.01.2020.

bolje u manjem klubu biti bog i batina odnosno kljucni covjek nego u Barci grijat klupu pogledaj malog Halilovica gdje ga je pohlepa i glad odvela

Bob Štob
09:37 02.01.2020.

Sretan put i hvala za sve, iako bi ja radije da si odabereš manji klub lige 5, tamo se dokažeš kroz sezonu-dvije pa pređi u Barcelonu ili slično, ovako mi se čini da bi se mogao izgubiti po hodnicima ili posudbama i na kraju završiti tko zna gdje, kao i mnogi prije tebe.

KA
kajinx
12:06 02.01.2020.

Hvala Mamiću! Sretno Olmo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije