Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čeka se još potpis

Dani Olmo otišao u novi klub u najvećem Dinamovu transferu

Dani Olmo
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
23.01.2020.
u 10:29

Još nisu sređeni svi detalji posla, ali je praktički sve dogovoreno, Olmo nastavlja karijeru u Bundesligi

Dani Olmo danas je iz Rovinja otputovao za Zagreb, gdje će čekati mig kako bi krenuo na liječnički pregled i potpis ugovora s Leipzigom, pišu Sportske novosti.

Još nisu sređeni svi detalji posla, ali je praktički sve dogovoreno, Olmo nastavlja karijeru u Bundesligi. Španjolski reprezentativac želio je otići u Bundesligu, otvoreno je to na sastanku kazao i sportskom direktoru Zoranu Mamiću.

Dani Olmo
1/7

Dolazi u vodeću momčad Bundeslige, k mladom treneru Julianu Nagelsmannu, i drži da će tu napraviti veliki iskorak u karijeri.

Detalji transfera trebali bi biti završeni danas poslijepodne, a tada će se Dani uputiti u Njemačku.

Ukupna zarada Dinama s bonusima i postocima od budućih transfera trebala bi iznositi oko 35 milijuna eura. Ovo je najveći transfer u povijesti maksimirskog kluba,

Barcelona je dugo vodila glavnu riječ u mogućem transferu, čak je za Olma ponudila deset milijuna eura. U priču se uključio Milan, ali Španjolac nije bio baš zainteresiran za odlazak.

Dinamo i Leipzig sinoć su se dogovorili, pa je Olmo nakon doručka otišao u Zagreb. Španjolac će uskoro postati novi igrač njemačkog bundesligaša.

>>>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih na EURU 2020.

Ključne riječi

Komentara 42

Avatar Uikančina
Uikančina
10:54 23.01.2020.

Ne pratim inače nogomet no izgleda da se radi o pravom profesionalcu. Između ostalog, mladi gospodin je poprilično dobro naučio hrvatski jezik.

IL
ilijan
11:03 23.01.2020.

Sve najbolje Dani u novom klubu u Zagreb si uvijek dobrodošao!

Avatar kesizubac
kesizubac
11:03 23.01.2020.

Sretno Olmo !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije