Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tuga u njihovim redovima

Danci žestoko 'oprali' Hrvatsku: 'Ma slobodno me citirajte!'

Hrvatska Danska
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
02.07.2018.
u 10:07

– Pokazali smo svima koliko možemo. Ova momčad pokazala je da zna igrati utakmice na velikim natjecanjima

Hrvatska nogometna reprezentacija napravila je veliki uspjeh i plasirala se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Rusiji. Naši su odigrali tešku utakmicu protiv Danske i slavili nakon izvođenja jedanaesteraca.

Istina, nisu naši odigrali najbolju utakmicu, svjesni su toga i sami, ali najbitnija je pobjeda i sve ostalo u ovom trenutku nije vrijedno spomena.

No, unatoč činjenici da nismo djelovali dobro, priča danskih nogometaša kako su oni bili mnogo bolji nimalo ne drži vodu. Vatreni su imali više udaraca – ukupno (22:15), više udaraca u okvir gola (7:3), više kornera (5:4), veći posjed lopte (53:47), više dodavanja, više točnih dodavanja... A jedanaesterac koji smo promašili pred sam kraj daleko je najveća prilika na susretu...

>>Pogledajte slavlje hrvatskih navijača

Dakle, sve je na našoj strani. Ali Danci su uvjereni da su bili bolji.

– Pokazali smo svima koliko možemo. Ova momčad pokazala je da zna igrati utakmice na velikim natjecanjima. Odigrali smo našu najbolju utakmicu kad je bilo najpotrebnije – rekao je Mathias Jorgensen pa dodao:

– Pokazali smo da smo bolji od Hrvatske. To je jedino pozitivno iz ove utakmice. Ljudi pričaju da su oni najbolja momčad Svjetskog prvenstva. Ma dajte, molim vas. Oni su daleko od toga i slobodno me citirajte na kraju SP-a...

S njim se složio i Andreas Cornelius.

– Hrvatska je u skupini izgledala sjajno, ali ovoga puta mi smo bili mnogo bolji od njih.

Hrvatska Danska
1/19

Kasper Schmeichel bio je na visokoj razini, našima je obranio ukupno tri jedanaesterca, ali nije bilo dovoljno.

– Mi smo utakmicu trebali riješiti već prije jedanaesteraca. Bili smo bolji od Hrvatske, kontrolirali smo cijelu utakmicu – zaključio je danski vratar.

Komentara 193

KR
kruti221
10:23 02.07.2018.

uvijek kao šatro korektni skandinavci ovog puta danci, umjesto da nam vrate loptai kod izbacivanja u aut zbog ozljede našeg igrača oni je bacaju u naš 16erac i napadaju, i sad su pokazali kaj su u biti: KMEČAVI CIGANI!!!! sadd nek pate,ihihihihih

ZO
zoranos
10:22 02.07.2018.

Udarci 20:14 za HR, u okvir 6:3 za HR, korneri 5:4 HR, posjed 54:46 za HR, promašen penal nakon 100% sanse u 113 minuti za HR ... Danci odigrali drugu najružniju utakmicu na SP, prva je bila također njihova protiv Francuza - igraju antinogomet, kao i Grci i onda ...

KR
krezubikrkan
10:24 02.07.2018.

ništa slađe nego naguziti bahate skandinavske rasiste

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije