Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'IMAMO FOTOGRAFIJE'

Danci komentirali optužbe zbog kojih su i Hrvati imali problema: 'Pa to je smiješno'

Kairo: Svjetsko prvenstvo u rukometu, Danska - Hrvatska
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/7
26.01.2021.
u 10:11

– Mislim da su to teške optužbe. Znam da su Slovenci jeli pizzu na svoju ruku, a to bi mogao biti razlog. Optužbe su mi malo smiješne jer postoje fotografije koje potvrđuju da su Slovenci naručivali hranu izvan hotela.

Slovenska rukometna reprezentacija poprilično je nezadovoljna organizacijom Svjetskog prvenstva u Egiptu koje je završila na devetom mjestu.

Naime, problem je radila crijevna viroza koja je mučila velik broj reprezentacija. Slovenci, Šveđani, Danci, naši Hrvati... Nitko nije ostao imun. 

Neki su tvrde da je do vode koja je drukčija od europske i napada crijeva, neki posluživanje hrane, neki nešto treće. Samo jedno je jasno – nešto nije bilo u redu, a da ne ispadne da je to samo sitnica i izlika, Slovenci su nakon ispadanja  s prvenstva dali jako slikovit opis simptoma

Čak 12 Slovenaca otrovalo se hranom 24 sata prije dvoboja s domaćinima i poraza nakon kojeg su ispali s natjecanja. Slovenski je savez napao organizatore i u službenom priopćenju iznio detalje.

"Zaista ne možemo propustiti događaje uoči noći i dana odlučujućeg meča protiv domaćina za ovaj nivo natjecanja nedostojno loše organiziranog prvenstva. Ustvari, imali smo golemu količinu zdravstvenih problema posljednje noći i na dan utakmice.

Dvanaest igrača naše reprezentacije otrovalo se hranom u 24 sata prije naše zadnje utakmice u Egiptu. Pa, to nije bio ''virus''. Rukometaši su vrištali od bolova, povraćali i jurišali u toalete kao da im je život u pitanju. Tijekom noći pali su Staš Skube i Dragan Gajić, neposredno pred utakmicu, naš najveći i najjači igrač Blaž Blagotinšek srušio se u svlačionici od bola u (u svojoj bljuvotini) i prevezen je natrag u hotel. Čak devet igrača, usprkos lošem osjećaju, odlučilo je igrati. Za Sloveniju! Jedna, sportsko ujedinjena zemlja koju svi volimo najviše na svijetu", stoji u priopćenju Slovenaca.

Podsjećamo, u hrvatskoj reprezentaciji najviše je problema zbog ovoga imao i Ivan Martinović, a malo veće poteškoće imao je i kapetan Domagoj Duvnjak.

No, Dance za sve to nije briga i smatraju da su igrači sami krivi.

– Mislim da su to teške optužbe. Znam da su Slovenci jeli pizzu na svoju ruku, a to bi mogao biti razlog. Optužbe su mi malo smiješne jer postoje fotografije koje potvrđuju da su Slovenci naručivali hranu izvan hotela. A dobio sam i poruke da su njihove navike za švedskim stolom drukčije od naših – rekao je Morten Henriksen, direktor danske reprezentacije koja je sinoć izbacila Hrvatsku sa SP-a.

>> Pogledajte izjavu Červara nakon ispadanja

Komentara 11

Avatar majkuvam
majkuvam
11:43 26.01.2021.

Slovenci su se unatoč svemu barem borili i dali sve od sebe dok naši to tvrde samo jezikom.

KI
Kizomimic
11:22 26.01.2021.

Ha ha ha, čuj ovo, Slovenci imaju drugačije navike za švedskim stolom. Vjerojatno misle da su Slovenci poludivljaci koji hranu uzimaju prljavim rukama. Koja je to umišljenost, fuj

DU
Deleted user
12:00 26.01.2021.

slovenci se otrovali zato jer su naručivali hranu izvana. a kaj su onda danci radili da ih je pogodilo to isto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije