Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPRUGA SPLIĆANINA:

Moj muž nije dobio 10.000 eura za tučnjavu u Beogradu, a ima samo jedan zdravstveni problem

Partizan - Crvena zvezda
Foto: Reuters/PIXSELL
1/17
20.12.2017.
u 22:05

- Damir u centralnom zatvoru u Beogradu ima isključivo konjunktivitis i to bi bilo sve od njegovih zdravstvenih tegoba.

Splitskog MMA borca Damira Tovarovića koji je sudjelovao u tučnjavi navijača jutros je u Beogradu posjetila supruga Mia. Ova odvjetnica tvrdi da njen suprug nije dobio 10 tisuća eura za tučnjavu među frakcijama navijača Partizana kao što se pisalo po medijima.

- Takvi navodi nisu istiniti. I prema njegovom naputku svi mediji koji u nastavku budu prenosili takve netočne, neistinite informacije naš odvjetnik, njegov tim će ih tužiti - rekla je za RTL.

Partizan - Crvena zvezda
1/12

Tvrdi i da je netočno da su kod njega pronađeni droga i oružje.

- Time se njemu kao profesionalnom sportašu nanosi nesaglediva šteta i ugled kako i njemu tako i članovima naše obitelji. On nema nikakvih ozljeda ni lakših, a kamoli težih. Damir u centralnom zatvoru u Beogradu ima isključivo konjunktivitis i to bi bilo sve od njegovih zdravstvenih tegoba.

A baka Ante Firića, Hrvata koji je dobio najteže batine, je dodala:

- Ne mogu to ni gledati, to je nešto stravično. Nisam znala da ide u Beograd. Čujte, koji je platio da to rade, vjerojatno nije dobio batine niti je bio tu. Čovjek koji je platio je nestao u cijeloj toj rulji koja se dogodila.

Komentara 99

LE
Les1111
23:05 20.12.2017.

Oprostite Večernji, od kuda nabavljate ove vaše komentatore, koji ovako "lepo komentarišu"?Pitam čisto profesionalno, namjeravam napraviti portal za Hrvate u Srbiji, pa me zanima kako da ih privučem u ovako velikoj količini, kao što vi uspjevate sa ovim svojima

PR
prajdali100
23:05 20.12.2017.

Valjda ce dobiti 10-tak godina a možda i propjeva nešto oko svastike.

Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
22:24 20.12.2017.

koja budala danas u 2017 die u srbiju ..ahahahha ljudi idu na zapad a budale na ISTOK..heheheh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije