Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Damir Mišković:
Povratak na članak

To što su hajdukovci napravili nije pravi način, ali svatko ima svoj put

Sustavno financiranje sporta je ono što je bitno. A onda neka navija svako za koga hoće - rekao je Damir Mišković

Komentari 7

DU
Deleted user
16:26 22.12.2017.

Kao da su Hajdukovci ikad u povijesti bili na pravom putu. Nikad od samog srpskog osnutka.

VL
Avatar yumamic
yumamic
14:58 22.12.2017.

"ali sustavno financiranje sporta je ono što je bitno". Ovo je ključna riječ. Išli bi meni svi oni na tržište pa ako od ulaznica i sponzora zarade, neka voze helikoptere ako hoće. Najlakše je živjeti od poreza i gušiti ovo malo privatnog biznisa u državi, a onda se skrivati iza politike.

VL
KE
kentie
11:45 27.12.2017.

Pa Ajduk je oduvik bija mače, kuče, i mezimče SFRJ.... 45 godina su u Splitu trubili da su oni prvi nogoloptački klub NOVJ i POJ...45 godina..pa Poljud im je izgradila SFRJ....glavni sponzor: J.B. Tito, Prisednik OO-a MIS 79 u Splitu bio drug Ante Skataretiko...15. rujna 1979. goda, MIS otvara J.B. Tito glavom i bradom...pa u sezoni 1969/70 NK Hajduk triba ispast u II. ligu, ali kao član velke četvorke nije smija..pa je I. liga sa 16, proširena na 18 klubova zbog Ajduka;..u see ezoni 1969/70 trener Ajduka bija je drug Dušan Nenković od Niš, a kapetan Dragan Holcer također od Niš...ajmo Torcido ća ćemo sad...a amblem Ajduka je bio istovjetan grb Tvornice ulja Zagreb...ajme majko moja, tvoja i Božja...

VL
IK
Ikonoklast
19:14 22.12.2017.

MISkovic...mali mamicev mis.

VL
DE
derin
19:45 22.12.2017.

Nema vise volpijevih milijuna, a htio bi glumiti frajera po rijeci, pa i miskovic kao svi socijalisti se sjetio poreznih obveznika, da nam izbiju zadnju kunu iz dzepa. Ne daj Boze na trziste izaci. Miskovic hoces reci rijec protiv lokomotive? Neces jer se nadas kojem igracu. Protiv sudaca, komisija!? Udruga prvoligasa!? Jos bi gospoda da im stadione gradimo! Molati, a ne krepati. Sretna nova s taticom u arabiji.

VL
DU
Deleted user
16:16 22.12.2017.

Ajmo ovako.. recimo da je HNL igla ( uspješna ) koja svima bode oči .. Zdravko Mamić je svakako alfa i omega tj. ušica te igle dok je Mišković novi konac tj. uvlakač za kona .... e pa kako toko to funkcionira u stvarnosti ? Otprilike ovako : "uvlakač konca je praktično pomagalo koje će vam uvelike olakšati umetanja konca u ušicu igle. Uvlakač se sastoji od 2 djela - tijela i žičane petlje.Petlja se provuče kroz ušicu igle zatim se u petlju uvuče konac i potom se uvlakač povuče natrag i konac je provučen kroz ušicu igle. Reka se isto tako može se reći provukla kroz ušicu igle od ispadanja iz lige dok novom koncu ( Miškoviću ) nisu počela pristizati pojačanja od ušice igle ( Z.M. ) u vidu Kramarića, Tomečaka, Krstanovića ..... Zar se onda čuditi trenutnoj nezainteresiranosti Miškovića ? Ostalo je povijest.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.