Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER DINAMA
Povratak na članak

Damir Krznar: Dogodio nam se energetski pad, sada ćemo dati sve od sebe da osvojimo taj bod

- U drugom poluvremenu dogodio se energetski pad. Možda malo opuštanje zadnjih 10-ak minuta. Bod je ono što smo dobili, a tri smo tražili - rekao je Krznar.

Komentari 5

ST
stefj
22:02 25.11.2021.

Eh, Krznar... Od početka su to prazne priče, nekakve analize, a ništa se ne radi u tom pogledu. Isti pristup, ista taktika, ista priprema, isti loši rezultati... Danas je ulazak u utakmicu bio dobar, no sve kasnije je bilo loše. Ne može se sada odjednom napraviti preokret ako se pola sezone radi loše. A čini se da tu nema niti znanja za to... Pa evo, ova utakmica je bio dobar pokazatelj da se niti na treninzima ne radi dobro, igrači su imali snage za 60 minuta. Nakon čestih samoozljeda igrača, to je još jedan jasan pokazatelj loših treninga... Jedino se čini da je Livaković uzeo osobnog trenera, ovaj puta je imao pravovremene izlaske i istrčavanja...

VL
GE
generacija57
21:51 25.11.2021.

Krznar,stalno ti se nekaj dogodi.

VL
LA
lajh1985
23:07 25.11.2021.

Kak stvari trenutno stoje ne bumo bili ni prvaci 1. Hnl

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.