Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRES U HAJDUKU

Burić u suzama: Nedostajat će mi Brbić, Vučević, Pavasović i Andrić

Goran Vučević Damir Burić
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/5
02.04.2016.
u 12:58

- Jako teško, bio sam šokiran, nisam imao nikakav plan, ni spoznaje da će se sve ovo dogoditi. Volim biti spreman, pripremljen na neke situacije, ali ovaj put nisam bio spreman

Hajdukov trener Damir Burić osvrnuo se na promjene unutar kluba.

- Uvijek započinjem sa stanjem u momčadi, ovaj put ću o temama koje su me zabrinjavale. Još jednom zahvaljujem ljudima s kojima sam radio, na prvom mjestu Marinu Brbiću, koji je u teškoj situaciji vodio klub i izveo ga iz krize. S druge strane vrlo blisko sam surađivao s Goranom Vučevićem, kvalitetnim stručnjakom. Ne veže nas prijateljstvo već kvalitetan rad i to će mi puno nedostajati. Nedostajat će nam i gospodin Pavasović, pa šef omladinske škole Andrić. Što da kažem, jako puno će nas nedostajati, kao da nabrajam momčad kada sam imao puno ozlijeđenih igrača. Ovo je kompleksna situacija za klub, a čeka nas sedam utakmica u kojima se puno toga rješava na sportskom planu - rekao je Burić.

Kako je sve doživio, je li imao u planu podnijeti ostavku?

- Jako teško, bio sam šokiran, nisam imao nikakav plan, ni spoznaje da će se sve ovo dogoditi. Volim biti spreman, pripremljen na neke situacije, ali ovaj put nisam bio spreman. Imam moju momčad, moje momke, za njih imam odgovornost (počeo je plakati, nap.a.). Koncentriran sam na rad, obavezan sam prema njima i moram im dati maksimum. Sve zajedno ovo nije lagam trenutak - rekao je Burić kroz suze.

Kako je momčad reagirala na cijelo stanje u klubu?

- I za momčad su ova zbivanja šok, treba ih uspraviti, organizirati, vratiti - kaže Burić.

Obavio je razgovor s novim predsjednikom Nadzornog odbora Slavenom Marasovićem

- Razgovori su bili konstruktivni, ali ne smijemo zaboraviti probleme, koji su pred nama, a treba ih riješiti - kazao je Burić. 

Je li Buriću ponuđeno da bude i sportski direktor i trener?

- To je neozbiljno tematizirati, sportski direktor je jedno, a trener drugo. Za ovaj moj posao treba mi 36 sati dnevno, kad bih to prihvatio trebalo bi me klonirati. Nije ovo bio dobar trenutak za sve ovo. Osjetio sam to i na treningu, koji je bio emotivan. S ovim ljudima sam prošao puno toga, a sada ih nema. Ali, klub je iznad svih nas - zaključio je Hajdukov trener.

>> Aljoša Bašić privremeni predsjednik Hajduka? Ostavku podnio i Andrić!

Komentara 11

Avatar Idler 3
Idler 3
13:49 02.04.2016.

Kvaliteta rada u klubu se najbolje vidi po interesu stranih klubova za mlade igrače. To nema veze s Mamićem il bilo kim jer malog Ćorića ziher ne bi kupovali kak "mačka u vreći" !!! Kad se sam prisjetim bajki o malom Baliću, a prvi dan sam napisal kaj bude i kak. U svakom slučaju puno sreće novim Hajdukovcima, treba nam još jedan jak klub u HNL !!!

DU
Deleted user
13:10 02.04.2016.

Recepcijska prčija.

Avatar Titanov sin
Titanov sin
13:58 02.04.2016.

Želim hajdugu da se slijedeće godine ravnopravno sa Rijekom bori za drugo mjesto. Temelj je stvoren, ma da će mi brbljić faliti, koliko puta me nasmijao svojim diletantnim komentarima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije