Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER BIJELIH
Povratak na članak

Damir Burić: Pobjeda za istinske navijače Hajduka koji su patili s nama

- Ova pobjeda ide onim pravim i istinskim navijačima Hajduka, onima koji pate s nama i koji su se iz Osijeka vraćali tužni i razočarani. Danas smo svi uživali u ovom ambijentu i utakmici - rekao je trener Hajduka Damir Burić

Komentari 5

DU
Deleted user
21:11 31.08.2019.

Velika istina je da će navijači nastaviti patiti. Nikad Dinamo nije bio toliko jači od Hajduka ....i vidi slučajnosti izgubi utakmicu(nogomet). Ljudi Hajduk je očajno odigrao. Ma Hajduk je realno očajan!Jedna tekma u izvanrednim okolnostima i to je to.

VL
ZA
zanaše1
22:30 31.08.2019.

Nažalost kvaliteta nije bila presudna,jer u ovakvim utakmicama treba imat srca i bar malo inata iliti dišpeta,a toga u dinamu nije bilo i neće biti jer ti igrači na osječaju za klub kao ova šaka jada koja je po kvaliteti 5. Ili 6 u HNL-u ali gine za klub. Sramotno se predali drugo poluvrijeme i zato i treneru palac dolje

VL
ZR
Ze Roberto u
22:36 31.08.2019.

Ne vjerujem da će te ovo prvenstvo završiti ispod petog mjesta

VL
DU
Deleted user
23:06 31.08.2019.

Strašno su patili.Lova vama igra lako vama za navijače.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.