Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Kadzior: Za dva mjeseca o Dinamu ćemo razgovarati na hrvatskom

Damian Kadzior
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
25.09.2018.
u 18:35

Bjelica je htio Kadziora, naljutio je čelnike svojeg bivšeg kluba Lech Poznanja jer je taj klub želio igrača koji je bio u Gornik Zabrzeu.

Ljutit je nakon utakmice s Interom bio trener Dinama Nenad Bjelica, nije mu se svidjelo kako je igrala njegova momčad iako je pobijedila s 5:3.

Dobro je bilo to što su plavi stvarali puno prilika, što su na kraju i pobijedili iako su dvaput gubili, a pohvalio je dvostrukog strijelca Brunu Petkovića na kojem je napravljen i jedanaesterac te Damiana Kadziora koji ne nakon dvije asistencije i zabio svoj prvi pogodak.

>> Pogledajte i video: Svijet je dobio novog kralja - Luku Modrića

– U njima smo dobili dva igrača koja nam mogu pomoći i u najtežim utakmicama – rekao je Bjelica.

Odgovara mi igra Dinama

Damian Kadzior nakon utakmice protiv Gorice poželio je da svoj prvi pogodak u dresu Dinama postigne protiv Fenerbahçea, ali želja mu se nije ispunila, tada je igrao samo posljednjih 15 minuta, ali je zato zabio Interu i za potvrdu pobjede.

– Nije to bila laka utakmica, očekivao sam da će drugo poluvrijeme biti puno lakše jer vodili smo, stvarali puno prilika, ali se onda sve zakompliciralo, napravili smo neke greške – rekao je o utakmici Poljak.

Tada je naišao trener Bjelica i na poljskom mu rekao da govori hrvatski.

– Budem, za dva mjeseca. Evo kad sljedeći put budemo razgovarali, bit će to na hrvatskom – odgovorio je Kadzior nakon te trenerove opaske.

Sad je igrao na desnom krilu, to mu više odgovara i bio je među najboljima.

Damian Kadzior
1/10

– Jako mi odgovara način na koji igra Dinamo i, ako mi trener da šansu, mogu asistirati i zabijati kao što sam to radio u Poljskoj. Eto, sad sam konačno i zabio, imao sam dosad nekoliko dobrih situacija, ali nije me htio gol – kaže Damian.

Imao je “zicer” u prvom poluvremenu.

– Došla mi je na desnu nogu, a ona mi služi samo za ulazak u tramvaj. Šalim se, radim na treninzima da poboljšam tu desnu nogu, uostalom, u Gorici sam Olmu asistirao za gol upravo desnom.

No, sve kod mene još može biti puno bolje, nisam prošao kompletne pripreme s momčadi zbog ozljede. Mislim da ću nakon sljedeće reprezentativne stanke biti na sto posto.

Lewandowski pitao o Dinamu

Bjelica je htio Kadziora, naljutio je čelnike svojeg bivšeg kluba Lech Poznanja jer je taj klub želio igrača koji je bio u Gornik Zabrzeu. No, kad je Bjelica nazvao, Kadzior je odlučio doći u Dinamo. I čini se da je i on pogodio.

>> Pogledajte ljubavnu priču Vanje i Luke Modrića

Prvi put dobio je poziv za reprezentaciju, družio se s velikim Robertom Lewandowskim koji se raspitivao o Dinamu. Mogao bi igrač Dinama dobro koristiti Lewandowskom u reprezentaciji, Damian ima sjajne ubačaje s desne strane, mogao bi lijepo asistirati napadaču Bayerna.

A Dinamo će sad u Mravince, na kup susret, pa u subotu na Poljud na derbi s Hajdukom.

– Zasad ne znam idem li na kup utakmicu, odlučit će trener. Dobio sam dosta udaraca, Inter je bio jako agresivan, ali to je nogomet. Sad je samo važno da prođemo i u kupu, a onda ćemo razmišljati o budućim suparnicima – kaže Kadzior.

Dinamo u srijedu igra u Mravincima, slijedi Poljud pa odlazak u Bruxelles...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije