Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL liga

Dallas zasjeo na vrh Zapadne konferencije

Dallas Stars
Reuters/PIXSELL
09.11.2015.
u 11:55

New Jersey Devilsi su sa 4-3 pobijedili Vancouver Canuckse nakon produžetka, a slavljenički gol zabio je Kyle Palmieri

Dallas Starsi su sinoć uvjerljivo slavili sa 4-1 protiv Detroit Red Wingsa i zahvaljujući toj pobjedi zasjeli na vrh Zapadne konferencije. 

Lijevo krilo Patrick Sharp i centar Tyler Seguin su svaki zabili po gol i upisali asistenciju za pobjedu  Dallasa. Druga dva gola za Dallas zabili su Valeri Nichushkin i Cody Eakin, dok je vratar Kari Lehtonen upisao 21 obranu. Jedini strijelac za Detroit bio je Gustav Nyquist. Detroitov prvi vratar Jimmy Howard obranio je 20 udaraca prema svojim vratima prije nego je izašao iz igre 12:51 minuta prije kraja utakmice nakon što je dobio udarac koljenom u glavu. Zamijenio ga je Petr Mrazek koji je obranio dva udarca. 

New Jersey Devilsi su sa 4-3 pobijedili Vancouver Canuckse nakon produžetka, a slavljenički gol zabio je Kyle Palmieri 1:27 minute prije kraja utakmice iskoristivši igrača više. Adam Henrique, Mike Cammalleri i Sergey Kalinin također su bili strijelci za New Jersey u regularnom dijelu utakmice, dok u golove za Vancouver zabili Chris Higgins, Sven Baertschi i Alex Edler. Vratar Keith Kinkaid je obranio 28 udaraca prema vratima Devilsa, dok je Ryan Miller zaustavio 24 udarca prema vratima Canucksa, kojima je ovo treći poraz zaredom. 

Boston Bruinsi su sa 2-1 bili bolji od New York Islandersa. Vratar Tuukka Rask je obranio 36 udaraca za Boston koji je ovom pobjedom prekinuo niz od tri poraza.  Patrice Bergeron i Ryan Spooner su zabili za Boston. Vratar Islandersa  Jaroslav Halak obranio je 25 udaraca, a Johnny Boyvhuk bio je jedini strijelac za Islanderse.

>>Novi poraz Chicaga, nova pobjeda Dallasa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije