Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLS

Dallas odustao od nastavka sezone zbog velikog broja zaraženih u klubu

MLS
Foto: Reuters/Pixsell
07.07.2020.
u 14:02

I Nashville SC također je pogođen serijom slučajeva zaraze

Američki nogometni prvoligaš Dallas neće sudjelovati u nastavku MLS sezone jer je 11 članova kluba pozitivno na koronavirus.

Prema priopćenju MLS-a, deset igrača i jedan član stožera su bili pozitivni po dolasku u Orlando gdje u srijedu treba početi turnir pod nazivom "MLS se vraća".

I Nashville SC također je pogođen serijom slučajeva zaraze. Kako piše "The Athletic", radi se o pet zaraženih, no klub ipak nije odustao od sudjelovanja u nastavku sezone.

Nashville SC u srijedu igra protiv Chicago Fire.

Carlos Vela, meksički nogometaš zvijezda Los Angeles FC, odustao je od nastupa zbog značajnog porasta oboljelih na Floridi u zadnjih nekoliko tjedana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije