Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REPREZENTACIJA

Daliću petorica otpala, danas naknadno pozvan novi vratar

Zlatko Dalić Hrvatska Island
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
09.10.2018.
u 11:35

Liječnička služba hrvatske reprezentacije detaljno je pregledala svu petoricu, pri čemu Vrsaljko ima problem s koljenom, a preostala četvorica ozljede mišića.

Poslije prvog dana priprema Vatrenih za sraz s Engleskom u Ligi nacija te prijateljski susret s Jordanom, odlučeno je kako Šime Vrsaljko, Marcelo Brozović, Lovre Kalinić, Duje Čop i Borna Barišić neće konkurirati za nadolazeće utakmice.

Liječnička služba hrvatske reprezentacije detaljno je pregledala svu petoricu, pri čemu Vrsaljko ima problem s koljenom, a preostala četvorica ozljede mišića.

Spomenuti će igrači nastaviti s tretmanima i terapijom u svojim klubovima kako bi što prije bili maksimalno spremni za daljnje izazove.

>> Pogledajte i trening reprezentacije na Maksimiru

Izbornik Dalić u ponedjeljak je dodatni poziv poslao Karlu Bartolecu iz Nordsjaellanda, a u utorak vrataru Rijeke Simonu Slugi.

Vatreni u utorak igraju protiv Bjelovara na proslavi 110. obljetnice osnutka kluba, a Englesku čekaju na praznoj Rujevici u petak, 12. listopada. Ogled s Jordanom na rasporedu je u ponedjeljak, 15. listopada, piše HNS.

Komentara 8

KR
kruti
12:07 09.10.2018.

bartolcu drugovi, bartolcu!!!!

TR
trabant7
12:51 09.10.2018.

Da Dalić "na noge postavi" novu repku treba mu barem 3-4g. Kraj i krah se nažalost nazire, volio bi da nije tako ali sve govori drugačije.

MU
muh
13:33 09.10.2018.

Pa sad najbolji na svijetu ništa ne vredi sa Lukicom u slijedeči poraz ha ha ha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije