Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVOME SE NIJE NADAO

Dalićev dragulj već spakirao kofere za Liverpool, a onda dobio neočekivan poziv

Zagreb: Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoči utakmice s Francuskom u Ligi nacija
Marko Prpic/PIXSELL
01.02.2021.
u 09:05

- Halo, Duje, hajde se ti ipak vrati doma, ne možeš u Liverpool, nemamo boljega od tebe - otprilike je tako zvučala poruka koju je naš nogometaš čuo kroz slušalicu

Hrvatski reprezentativac, Duje Ćaleta-Car, trebao je postati novi igrač engleskog giganta Liverpoola. 

Sve je već bilo dogovoreno, pretposljednji je dan prijelaznog roka, što može poći po zlu? Pa, za Duju, otprilike - sve. 

Naime, iako je Ćaleta-Car već imao spakirane kofere i samo čekao let koji će ga prebaciti na Anfield, stigao je poziv iz uprave Marseillea. 

- Halo, Duje, hajde se ti ipak vrati doma, ne možeš u Liverpool, nemamo boljega od tebe - otprilike je tako zvučala poruka koju je naš nogometaš čuo kroz slušalicu. 

Naime, Duje je standardni stoper u svome klubu, a Francuzi mu nisu doista našli dostojnu zamjenu u ovome prijelaznom roku, a na sve to su navijači ionako već jako nezadovoljni.

Komentara 2

PE
peronja
16:58 02.02.2021.

Dalićev dragulj? haha

BE
bezvrijedanyugodinar
15:00 01.02.2021.

Ima igrača koji su u rangu Duje, koji bi ga zamjenili, ali su skupi, pa im se ne splati ga prodavati, žele dobro zaraditi na prodaji Duje i nešto jeftino kupiti a da je dobar kao Duje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije