Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LA LIGA

Dalićev adut postigao dva gola u pobjedi, Barca kiksala u borbi za naslov

Hrvatska i Malta sastali se u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo
Slavko Midzor/PIXSELL
11.05.2021.
u 23:53

Treći gol za Osasunu dao je Torres iz penala u 86. minuti, dok su strijelci za Cadiz bili Šaponjić (49pen) i Perea (90+1)

Hrvatski reprezentativac Ante Budimir postigao je dva gola u domaćoj pobjedi Osasune nad Cadizom (3:2).

Budimir je zabio udarcem glavom prvi gol na utakmici u 38. minuti, a drugi preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora u 75. minuti. Budimir je zabio 10 golova ove sezone u Primeri i najzaslužniji je što se momčad iz Pamplone ne bori za ostanak. 

Treći gol za Osasunu dao je Torres iz penala u 86. minuti, dok su strijelci za Cadiz bili Šaponjić (49pen) i Perea (90+1). 

Osasuna je 11. s 44 boda, a Cadiz 12. s 43. 

Nogometaši Levantea i Barcelone odigrali su 3:3, pa su Katalonci u Valenciji najvjerojatnije izgubili u utrci za naslov Primere.  Barceloni nije bilo dovoljno ni vodstvo od 2:0 u prvom dijelu, kojeg su priskrbili Leo Messi (25) i Pedri Gonzalez (34), kao ni nova prednost od 3:2 golom Dembela u 64. minuti.

Levante je sve do dostigao i došao do boda golovima Melera (57), Moralesa (60) i Sergia Leona (83). Dva kola prije kraja vodi Atletico s 77 bodova i ima utakmicu manje od Barce (76) i Reala (75).  

U ranije odigranom derbiju začelja Alaves je slavio kod Elchea s 2:0 pogocima Joselua (40) i Rioje (54), te vjerojatno osigurao ostanak u La Ligi. Alaves je sada 15.s 35 bodova, a Elche predzadnji s 30 bodova, bodom manje od spasa. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije