Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski izbornik

Dalića veseli utakmica s Engleskom, ali upozorava: 'Srbija je nezgodna'

Zlatko Dalić i Gareth Southgate
Foto: PA/Pixsell
1/4
30.11.2019.
u 20:00

Nama je sad prva utakmica s Englezima najvažnija, ne moze biti ljepše otvaranje od toga. Onda slijede dvije lakše utakmice, mi znamo što je nama cilj - proći skupinu - kaže hrvatski izbornik


Hrvatska nogometna reprezentacija će na Europskom prvenstvu 2020. igrati u skupini D zajedno s Engleskom i Češkom, te pobjednikom kvalifikacijskog turnira na kojem će igrati Srbija, Škotska, Norveška i Izrael.

Izbornik Zlatko Dalić zadovoljan je ždrijebom, a posebno ga veseli utakmica s Engleskom.

Zlatko Dalić i Gareth Southgate
1/10

- Ponovno Englezi, ponovno velika utakmica i otvaranje s njima. Mislim da možemo proći skupinu, što je naša ambicija - rekao je izbornik za HRT i dodao:

- Nama je sad prva utakmica s Englezima najvažnija, ne moze biti ljepše otvaranje od toga. Onda slijede dvije lakše utakmice, mi znamo što je nama cilj - proći skupinu. 

Mogući treći suparnik je Srbija, koja će igrati dodatne kvalifikacije na turniru na kojem još sudjeluju Škotska, Norveška i Izrael.

- Svi su nezgodni, pogotovo Srbija, a tu su i Škoti koji su domaćini. Imat ćemo dovoljno vremena za analize. Ono što je najvažnije je što ja vjerujem u ekipu, vjerujem u sebe da možemo napraviti dobar posao. 

- Nama je prva utakmica najvažnija. Opet na Wembleyju, ne može biti bolje i ljepše, barem za nas. Nakon toga slijede dvije lakše utakmice u kojima moraju tražiti svoju šansu - rekao je Zlatko Dalić.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Komentara 11

Avatar Django
Django
20:33 30.11.2019.

Nadam se da će naši nogometni mudraci iz HNS-a dobro proučiti pravilnik prvenstva, da ne bi poslije bilo da ispadamo zbog vlastite gluposti. Već sada se zna da pobjednik naše grupe ide na drugoplasiranog iz grupe gdje su Njemačka, Francuska i Portugal. Isto tako se zna da drugoplasirani iz naše grupe ide na drugoplasiranoga iz grupe u kojoj su Španjolska, Poljska i Švedska, gdje se može očekivati da to ne bude Španjolska. Dakle, u našoj grupi mogla bi se razviti ogorčena borba za - drugo mjesto.

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
22:43 30.11.2019.

Pa Srbija je napravila velik pomak u odnosu na ranije jer sad igraju dodatne kvalifikacije koje neće proć, problem je taj što će do drugih kvalifikacija promjenit 3 izbornika i ni jedan neće bit dobar jer se neće plasirat na završnicu

Avatar Sajko
Sajko
09:32 01.12.2019.

srbija je nezgodna u pravu je izbornik, ali još nezgodnija bila bi škotska koja nama baš ne leži i to kao domaćin. mislim da bi nam norvežani najbolje sjeli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije