Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV PORTUGALA
Povratak na članak

Dalić zove upomoć: Kapetan Osijeka se priključuje reprezentaciji

Kapetan Osijeka priključit će se tijekom dana "vatrenima", koje u utorak u Splitu očekuje posljednji susret Lige nacija protiv Portugala. Škorić ima tri nastupa za hrvatsku reprezentaciju

Komentari 8

Avatar manjejeviše
manjejeviše
14:36 16.11.2020.

Jedno je sigurno. Gvardiola treba voditi na EURO kad već nije u LN-ija dobio priliku.

VL
RE
RedTree
15:12 16.11.2020.

Treba onog Šunjića uključiti u reprezentaciju, kad nema Brozovića odmah problemi. Mislim da Badelj sutra to može odigrati bolje.

VL
GI
gismund
15:11 16.11.2020.

Gvardiol je već sada kao duplo bolji od Škorića, a i od većine stopera koji su zadnjih 6 mjeseci igrali za repku....njegov minus očito je što igra u Dinamu pa ga zato Dalić ne zove, baš kao što ne zove niti Majera, a ostali Dinamovci kao Oršić i Petković mu gotovo ni ne igraju...Dalić je jako loše odradio ovu Ligu nacija i sve sam uvjereniji da su u pravu oni koji kažu da je ono 2.mjesto čista slučajnost zbog jedne iznimne generacije i velike sreće koju smo imali, a ponajmanje zbog kvalitete Dalića kao izbornika....

VL
KA
kanđija
15:39 16.11.2020.

Koji Škorić. Jedini koji bi mogao odmah igrati je Gvardiol koji je trenutno najbolji hrvatski stoper.

VL
KR
krampus9
19:15 16.11.2020.

I ja se pitam zašto nije zvao Gvardiola. Škorić ima iskustva ali dečko je puno brži od njega

VL
DU
Deleted user
14:34 16.11.2020.

Sto Dalic misli o vrataru HNK Sibenika

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.