Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAVLADALE GA EMOCIJE

FOTO Dalić zaplakao dok je gledao film o Ćiri, on poručio: Ne žalite za mnom, moji su dani odbrojani!

Zagreb: Premijera dokumentarnog filma "Miroslav Ćiro Blažević - Nikad ispričana priča"
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/10
16.12.2021.
u 21:18

Marijan Kustić, ganut pričom o Ćiri i svime što je napravio za hrvatski nogomet, odlučio je najaviti da će na nadolazećoj Skupštini HNS-a idućeg tjedna biti priglašen počasnim izbornikom.

Na premijeri dokumentarnog filma "Miroslav Ćiro Blažević - Nikad ispričana priča", sarajevskog redatelja Sabahudina Topalbećirevića, bilo je dirljivo, bilo je i suza.

U filmu se rasplakao Aljoša Asanović, a dok je gledao film, plakao je i Zlatko Dalić, dok je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić bio na rubu suza. Kao i glavni akter filma - trener svih trenera!

Kustić, ganut pričom o Ćiri i svime što je napravio za hrvatski nogomet, odlučio je najaviti da će na nadolazećoj Skupštini HNS-a idućeg tjedna biti proglašen počasnim izbornikom, titulom kakvu dosad nitko u hrvatskom nogometu nije nosio.

16.12.2021., Zagreb - Kaptol Boutiqe, odrzana je premijera dokumentarnog filma Miroslav Ciro Blazevic - Nikad ispricina prica, autora Sabahudina Topalbecirevica. Zlatko Dalic
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Publici se u svom stilu obratio i Miroslav Blažević.

- Ne žalite za mnom, moji su dani odbrojani. Čujem da gore na nebu vragovi vode protiv anđela 3:1, a ja dolazim gore i je*at ću im mater!

Među uzvanicima su bili brojni bivši reprezentativci, Davor Šuker, Krunoslav Jurčić, Dario Šimić, Mario Cvitanović, Aljoš Asanović, potom dvojica srebrnih iz Rusije, Vedran Ćorluka i Dejan Lovren te brojna lica iz društvenog i sportskog života.

>>> Dejan Lovren uoči premijere filma o Ćiri Blaževiću

 

Komentara 10

IC
icro
21:42 16.12.2021.

Dalić pravi plačko. Ali to dokazuje da ima srce.

BL
blekpanther
23:39 16.12.2021.

Gledao sam jednu utakmicu naših Vatrenih na BiH kanalu a reporter je bio Sabahudin Topalbećirević (rekli su mi drugi) nikad boljeg komentatora nisam čuo, a jos prenosi utakmicu ne baš popularnih susjeda u njegovoj zemlji, ako je bilo šta odod onog što sam čuo ugradio u ovaj film onda mora biti dobar film. Ovi naši sa Nove TV bi trebali uzeti nekoliko termina kod njega i naučiti kako se prenosi utakmica! I eto opet smo trebali nekog “tuđeg” da napravi film o “našem’’Ćiri! Hvala Sabahudine!

PR
pravednik2
07:50 17.12.2021.

Ćiro je apsolutna legenda. Igrače smo imali i ranije, ali on nam je dao i usadio u nas zauvijek i potrebnu drskost za pobjede i uspon na visine. Hvala Ćiro!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije