Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optimizam ne popušta

Dalić: Uz dobar ždrijeb možemo do finala Kupa

'spo 02. 07. 2009.Koprivnica uzvratni susret drugog pretkola europske lige, slaven belupo i milan iz kumanova,matija poredski postigao svoj prvi gol u dresu slaven belupa Photo: Josip Maljak/ Vecernji
'josip maljak / vecernji list'
10.11.2009.
u 18:58

Nakon domaće pobjede protiv Lokomotive pogotkom Matije Poredskog, Slaven Belupo se primaknuo drugoplasiranoj Cibaliji na samo dva boda i s optimizmom ulazi u jesensku završnicu u kojoj ga očekuju gostovanja kod Varteksa i Zagreba, te domaći susret s Cibalijom.

Farmaceuti će s Varaždincima (24. studenoga i 9. prosinca) odigrati i dvije utakmice Hrvatskog kupa, čiji će se pobjednik uvrstiti u polufinale.

Teška iskušenja

- Imamo četiri pobjede za redom, plasirali smo se u četvrtfinale Kupa i sada znatno vedrije gledamo na jesensku završnicu. No, čekaju nas još teška iskušenja, što posebno vrijedi za gostovanje kod Varteksa s kojim ćemo se u desetak dana sastati u tri navrata. Prvi prvenstveni ogled je najvažniji (21. studenoga) i nadam se da nećemo prekinuti uspješni niz, a o kup-utakmicama s krojačima razmišljat ćemo nakon tog susreta - istaknuo je strateg Slavena Belupa Zlatko Dalić, koji se nalazi s mladom reprezentacijom Hrvatske na pripremama u Sv. Martinu na Muri za kvalifikacijske susrete EP s Ciprom i Slovačkom.

- U kupu također želimo uspjeh i po mom mišljenu prednost je na našoj strani kada je riječ o utakmicama s Varteksom. Prilika je to koju ne bi smjeli propustiti, jer uz dobar ždrijeb možemo do finala - izjavio je Dalić s kojim je na pripremama mlade hrvatske reprezentacije i kapetan Slavena Belupa Mateas Delić koji je u prvenstvu, kao i Franjo Tepurić, postigao četiri pogotka i najbolji su strijelci kluba.

Velika konkurencija

- Imamo dobru momčad i mir u svlačionici, tako da su naše posljednje pobjede odraz pozitivnog ozračja u klubu. S oporavkom Vručine, Čavala, Poldrugača i Jurića konkurencija je velika i svaki od nas mora dati maksimum u igri, ako želi zadržati mjesto u sastavu - naglasio je Delić, koji se nada i minutaži u "repki".

Farmaceuti su jučer gostovali u Dugom Selu u povodu 800. godišnjice Grada te otvaranja tribine sa 600 natkrivenih mjesta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije