Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ DLAKE NA JEZIKU

Dalić uoči Cipra otvoreno priznao: 'Doživjeli smo pljusku, a ja sam odgovoran'

Ljubljana: Kvalifikacijska utakmica za Svjetsko nogometno prvenstvo između Slovenije i Hrvatske
Igor Soban/PIXSELL
26.03.2021.
u 20:09

Ne treba izdvajati nijednog igrača, odgovornost je na meni.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić održao je konferenciju za medije dan uoči utakmice protiv Cipra (Rijeka, 18:00), a uz njega je bio Ante Budimir.

Obzirom da na konferencijama sudjeluju prvotimci, jasno je da će upravo Budimir zaigrati od prve minute susreta s novim protivnikom Hrvatske u lovu na Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022.

- Moramo biti najbolji. Doživjeli smo pljusku od Slovenije, taj poraz ostavio je posljedice. Svjesni smo da nismo bili pravi, znamo da zaslužujemo kritike. Posebno ja jer vodim reprezentaciju. Ne bježim od odgovornosti i moja ambicija puno je veća od ovoga što trenutno pokazujemo. Ne treba izdvajati nijednog igrača, odgovornost je na meni - kazao je najprije Dalić i pojasnio zašto se odlučio Budimiru pružiti šansu u prvih 11:

- Bilo je drugačije čime je ušao. Vraćamo se sustavu s jednim napadačem i pokušat ćemo napadati preko bokova.

Vratio se na poraz od Slovenije...

- Nedostajalo nam je energije, mislim da problem nije bio pristup. Ali to je gotovo, izgubili smo i sad slijedi Cipar. Kod njih se odvila smjena generacije, osam igrača igra u domaćem prvenstvu, koje je po koeficijentu bolja od naše. Dobra su momčad i moramo igrati kao da nam je ta utakmica najvažnija - zaključio je Dalić i time završio temu Slovenije.

Koja će uistinu i biti završena ukoliko u naredna dva susreta Hrvatska ostvari dvije pobjede koje se od nje očekuju.

Komentara 16

Avatar rubinet
rubinet
21:28 26.03.2021.

Naravno da si ti odgovoran . Pa nije moja pokojna none.

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
09:55 27.03.2021.

a biti će da nisi bio dovoljno ponizan... Ne treba hrvatska zečeve da trče gore dole po terenu bez veze, nego lavove željne krvi, da se bore i daju rezultate.

Avatar FalusBonus
FalusBonus
10:13 27.03.2021.

a da uzmemo nekog izbornika koji zna što radi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije