Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik na mukama
Povratak na članak

Dalić u problemima uoči kvalifikacija, zbog ozljede otpao još jedan vatreni

Umjesto Jedvaja pozvan je Karlo Bartolec koji trenutačno igra za danski Nordsjaelland

Komentari 7

DU
Deleted user
11:35 17.03.2019.

i Tudor i Juranovic pa i Situm su bolji prema naprid a ono sta naprave u obrani nije za reprezentaciju ! A prema naprid reprezentacija nije deficitarna !

VL
BU
Bubalamala
13:56 17.03.2019.

Kramarić koji igra u vrhunskoj formi jučer je isto dobio udarac u igri u Stuttgartu !

VL
VL
????
08:23 18.03.2019.

Ovo ne sluti na dobro, mislim na ozljede i izostanke, bojim se da budemo opet mijenjali izbornika negdje u rujnu/listopadu, vjerojatno Bjelica - nadam se iskreno da to ipak neće biti slučaj. Sreća u nesreći je da svatko svakoga može pobijediti pa nitko ne bi trebao bodovno odmaknuti previše... No ne znam kako će ovi mlađi i igrači koji nisu u prvom planu probiti bunker koji će vjerojatno svi igrati protiv nas, pogotovo znamo li da i prva postava jako često ima problema s bunkerima.

VL
JU
juma
10:42 17.03.2019.

Kakav Bartolec iz danske lige koja je slabija od HNL-a, a taj klub, kojem ni ime ne znam izgovoriti, je tamo otprilike na razini Slaven Belupa? Zasto nije pozvao Situma, Juranovica ili Tudora?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.