Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik na mukama

Dalić u problemima uoči kvalifikacija, zbog ozljede otpao još jedan vatreni

Tin Jedvaj
Foto: Press Association/Pixsell
1/3
17.03.2019.
u 09:20

Umjesto Jedvaja pozvan je Karlo Bartolec koji trenutačno igra za danski Nordsjaelland

Tin Jedvaj ozlijedio je mišić u bundesligaškoj utakmici protiv Hannovera koja se igrala prošlog vikenda te je cijeli tjedan bio na poštedi. Nadao se brzom oporavku, ali testovi su u subotu pokazali da još nije sto posto spreman.

Izbornik Dalić je odmah našao zamjenu. Umjesto Jedvaja pozvan je Karlo Bartolec koji trenutačno igra za danski Nordsjaelland.

>> Pogledajte razgovor sa Zlatkom Dalićem na Večernji TV-u

No Jedvaj će se u ponedjeljak ipak pojaviti u Zagrebu kako bi ga pregledali liječnici reprezentacije.

Ante Rebić priključio se momčadi Eintrachta i mogao bi danas zaigrati u bundesligaškoj utakmici kod kuće protiv Nürnberga. Hrvatski reprezentativac bio je na magnetskoj rezonanci koja nije pokazala vidljiva oštećenja koljena.

Ante je vjerojatno samo istegnuo ligamente, ali nije bio teže ozlijeđen. I Rebić bi se u ponedjeljak trebao pojaviti na prozivci u Zagrebu, kao i Marcelo Brozović.

Interov igrač imao je problema s bedrenim mišićem, ali je magnetska rezonanca nije pokazala oštećenja. Broz bi danas mogao zaigrati u gradskom derbiju protiv Milana.

Izbornik Zlatko Dalić za kvalifikacijske utakmice 21. ožujka protiv Azerbajdžana u Maksimir (20.45 sati) te tri dana kasnije u Budimpešti protiv Mađarske (18) sigurno ne može računati na ozlijeđene Vrsaljka, Pivarića, Pjacu i Mitrovića dok se Strinić u Milanu još nije nametnuo treneru Gattusu. Sada je vjerojatno otpao i Jedvaja, a Lovren nema pravo nastupa protiv  Azerbajdžana. 

>> Pogledajte video: izbornik Dalić izabran za Večernjakovu osobu godine

Komentara 7

DU
Deleted user
11:35 17.03.2019.

i Tudor i Juranovic pa i Situm su bolji prema naprid a ono sta naprave u obrani nije za reprezentaciju ! A prema naprid reprezentacija nije deficitarna !

BU
Bubalamala
13:56 17.03.2019.

Kramarić koji igra u vrhunskoj formi jučer je isto dobio udarac u igri u Stuttgartu !

VL
????
08:23 18.03.2019.

Ovo ne sluti na dobro, mislim na ozljede i izostanke, bojim se da budemo opet mijenjali izbornika negdje u rujnu/listopadu, vjerojatno Bjelica - nadam se iskreno da to ipak neće biti slučaj. Sreća u nesreći je da svatko svakoga može pobijediti pa nitko ne bi trebao bodovno odmaknuti previše... No ne znam kako će ovi mlađi i igrači koji nisu u prvom planu probiti bunker koji će vjerojatno svi igrati protiv nas, pogotovo znamo li da i prva postava jako često ima problema s bunkerima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije