Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK O HRVATIMA

Dalić talijanskim medijima: 'Mandžukić je ozdravio, spreman je pomoći'

FIFA World Cup 2018: France vs. Croatia
Foto: Christian Charisius/DPA/PIXSELL
1/2
03.04.2021.
u 19:09

'On je zanimljiv lik, ali ne trebate ući u njegovu glavu. On igra za svoje suigrače i volim ga trenirati.'

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić dao je zanimljiv intervju talijanskom sportskom dnevniku La Gazetta dello Sport.

U njemu se osvrnuo na hrvatske nogometaše u Serie A, s naglaskom na one u Milanu.

- Rebić je imao ove sezone nesreću s ozljedama. Jak je igrač, agresivan i brz. Mario Mandžukić je pobjeđivao gdje god je bio, a sad je ozdravio i spreman je pomoći Milanu. Ipak, nitko od njega ne smije očekivati da igra onako kako je igrao prije - naglasio je Dalić.

Što se tiče Marcela Brozovića iz Intera, Talijane je zanimalo kako "ući u glavu" igraču poput njega.

- On je zanimljiv lik, ali ne trebate ući u njegovu glavu. On igra za svoje suigrače i volim ga trenirati. Zabavan je kao osoba i talentiran za mnoge stvari. Fantastičan je sa suigračima.

Naravno, nije moglo i bez Ivana Perišića koji je "probio" Maltu i bio ključan u pobjedi Hrvatske (3:0) na Rujevici.

- Igra dobro i u napadu i u obrani i zato mu odgovara ova formacija, što znači da je Antonio Conte bio jasan u svojim uputama. Inteligentan je i žrtvuje se za momčad. Pokazao je da ima mjesto u Interu.

Komentara 2

RO
roland
15:40 04.04.2021.

Kovačić i Kramarić se nisu dokazali u reprezentaciji, Modrić je na odlasku, Badelj nije ni sjena onog igrača...Rebić je poseban i osebujan,...Perišić je u padu, Brzović ima kondora u glavi...a Brekalo i Vlašić misle da su sigurni u prvih 11 jer su pokazali da mogu, samo se treba riješiti Vide, Lovrena i ovih starijih igrača da oni dođu do zraka.

RO
roland
15:35 04.04.2021.

Dalić ima drugih problema! Brekalo i Vlašić se postavljaju vrlo superiorno. Ne dopuštaju da im ovi stariji sole pamet! Najradije bi htjeli na silu izgurati Modrića da dobiju više prostora. Brekalo i Vlašić vjerojatno u sebi misle da bi bilo bolje da Modrić ode putem Rakitića, Ćorluke, Subašića, Mandžukića...i da oni dođu do zraka. A pitanje je kavo onda tek mišljenje imaju o recimo Badelju ili o Vrsaljku. Ili o Vidi i Lovrenu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije