Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZGODNA SITUACIJA

Dalić spreman pozvati Sosu u reprezentaciju! 'Katolik sam i svima praštam, ali...'

Zagrijavanje nogometaša prije početka utakmice Hrvatske i Malte
Slavko Midzor/PIXSELL
11.05.2021.
u 14:02

– Za mene je reprezentacija čast, ponos i vrh, a ne poslovna odluka i tako se igrači moraju ponašati.

Borna Sosa ipak neće igrati za Njemačku i jedini reprezentativni nogomet koji bi mogao u budućnosti "okusiti" jest onaj za Hrvatsku, ali vrata mu više baš i nisu otvorena. Iako, nisu ni potpuno zatvorena, što je za 24sata potvrdio i izbornik Zlatko Dalić.

– Sve je na njemu, momak je taj koji se mora izjasniti prije svega želi li igrati za Hrvatsku i nakon toga ćemo svi zajedno odlučiti. Ja sam katolik i svima opraštam, no prvi korak nije na meni. I da razjasnimo, nije istina da s njim nitko nije pričao, u ožujku je Ivica Olić kontaktirao s njim i objasnio mu da je na širem popisu kandidata – izjavio je Dalić i dodao:

– Za mene je reprezentacija čast, ponos i vrh, a ne poslovna odluka i tako se igrači moraju ponašati. Naravno da nikome nije dobro leglo to što je obrisao sve slike iz dresa reprezentacije – ali što je tu je.

Napomenuo je i da igrama može zaslužiti poziv, no sigurno neće biti lako nakon cijele ove priče, izjava, brisanja fotografija i svojevrsnog pritiska u pogrešnom smjeru.

Također, nije isključeno ni da Sosa nije znao kako će sve završiti, što daje dodatnu težinu situaciji.

Komentara 29

AR
arizin
14:24 11.05.2021.

Ako ga se pozove dovesti će do nereda u svlačionici, tko bi od igrača pristao biti zamjena Sosi? Pa ostali igrači će odbijati pozive i radije se pripremati sa klubom. Može se oprostiti, ali svaka odluka nosi posljedice sa sobom, tako i ova njegova. Da je FIFA odobrila on bi igrao za Njemačku, znači još se nije ni ispričao niti mu je žao što je otkantao Hrvatsku, već što zbog vlastitog interesa ne igra za Njemačku.

BR
brandogdjejemarija
14:21 11.05.2021.

Kaliniću noga a Sroljsi oprost !? Ne može !

ST
starsandstripes
14:42 11.05.2021.

Treba postivati njegovu odluku da ne igra za hrvatsku...snaci ce se hrvatska bez njega a kako ce on bez hrvatske vidjet cemo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije