Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA NA NAPISE

Dalić se oglasio oko potencijalnog odlaska velikog talenta u njemačku vrstu

World Cup Qualifiers Europe - Group H - Croatia v Cyprus
Antonio Bronic/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
07.05.2021.
u 14:50

Izbornik hrvatske nogometne A reprezentacije, Zlatko Dalić, reagirao je na posljednje medijske napise o budućnosti mladog reprezentativca, Borne Sose

Izbornik hrvatske nogometne A reprezentacije, Zlatko Dalić, reagirao je na posljednje medijske napise o budućnosti mladog reprezentativca, Borne Sose, stoji na web-stranici HNS-a.

"Borna Sosa je na našem radaru, redovito pratimo njegove nastupe u klubu i on je sigurno na širem popisu kandidata za A reprezentaciju. Povrh toga, bio je aktivan član mladih hrvatskih reprezentacija s kojima je postizao uspjehe, što je najbolji put do A reprezentacije".

"Od Borne očekujemo da nastavi s dobrim igrama u Stuttgartu i na taj se način još više približi A reprezentaciji. Naravno, svaki igrač ima pravo odlučiti koju zemlju želi predstavljati, ako ima takve opcije.", poručio je izbornik Vatrenih, Zlatko Dalić.

Komentara 27

OS
osijek68
17:22 07.05.2021.

Ne gube vatreni Sosu jer ga nisu ni imali. Momak ima 23 godine i jos nije zaigrao za repku jer Dalic pronalzi panjeve za probu, a ako ne nadje dovoljno panjeva onda stavi Perisica na lijevog beka. Dalic nit ima znanje nit ima m..a. Kad Sosa ode u Bayern ili zaigra za Njemacku onda ce Dalic shvatiti da je Sosa dobar igrac. Isto kao i s Orsicem. Momak je mora uvaliti Tottenhamu tri gola da bi mu Dalic dao vecu minutazu. Ali zato je Pasalic standardan. Tragicno je da je Dalic imao toliko prilika isprobati mlade momke, a nije im dao ni mrvice. Na lijevoj strani ima Sosu, Bradarica i Gvardiola, a gura tamo Melnjaka i Barisica kojemu treba pet minuta za ustopati loptu i namjestiti se na ljevicu prije pasa. O brzini i prodornosti nema smisla ni pricati. Liga Nacija po Dalicu je bila za uigravanje i isprobavanje igraca i sta smo dobili? Zao mi je, ali moram to reci. Bekovske linije su nam najslabija karika, u modernom nogometu izuzetno bitna, a nismo iznjedrili nikoga. U kvalifikacijima nismo dva puta probili po bekovima trecerazredne timove. Dalic jos uvijek ne zna tko su mu prvi izbor za bocne na EP. U to sam siguran. Bradaric je bio odlican protiv Svice i poslije toga nista. U jednu englesku repku se poziva 17godisnjak, a kod nas si mlad s 23?! Al' glavno da Dalic sve prati

RE
RedTree
01:46 08.05.2021.

Čovjek tri sezone u Njemačkoj, od toga dvije u drugoj ligi, gdje nije bio nešto, a u mladoj reprezentaciji bio ispred Bradarića koji je s Lillom igrao LP, tako da ga je mlada reprezentacija držala. Čovjek je proigrao ovo proljeće tek u sustavu 3-5-2 i odmah bježi za drugu zemlju. U nas se teško ulazi u reprezentaciju, ali i izlazi. A u Nijemaca čim napuniš 30., već si veteran npr. Muller, Boateng, Hummels.

PI
Pozdrav_iz_Leskovac
16:22 07.05.2021.

Svi kazu da nije sve u parama ali ako se moze zaraditi onda odjednom razmisljaju o prodaji svoje babe. Elf se sastoji od 2/3 stranaca i nesto malo Nemaca. Uz to, kada nastupas kao legionar za tudjeg gazdu onda si samo placenik, covek bez karaktera i casti. Kada nastupas za svoju otadzbinu onda si heroj koji brani boje svoga naroda, makar i izgubio. Nema vece casti. Sada je pitanje, imati karakter ili ne, imati osecaj za cast ili ne? Zivjeti usprvano cista obraza ili prodavati dusu za par zlatnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije