Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbornik dalić

'Rekao sam dečkima da dignu glavu. To je poraz koji smo zaslužili. Nema kukanja i plakanja'

Zlatko Dalić
Foto: Printscreen
1/2
25.03.2019.
u 14:09

– Ne mogu igrači biti nakon jedne utakmice izvrijeđani i ispljuvani, to nije normalno. A tako nije ni bilo i zbog toga hvala navijačima.

Hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić danas se u Budimpešti još jednom osvrnuo na sinoćnji poraz od Mađarske (2:1) u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

Poraz nam nije dobro legao, ali je činjenica da u protekle dvije utakmice nije bilo dobro. Jučer smo igrali dobro pola sata i onda smo pali, nismo bili pravi i nismo bolje zaslužili. Izgubili smo tri boda i sada je na meni da to pokrenem. Ima tu mnogo posla, ali ne gubimo vjeru i nadu.

>> Pogledajtevideo!

Što je rekao igračima?

– Rekao sam dečkima da dignu glavu. To je poraz koji smo zaslužili, ali je možda bolje da je došao sada nego poslije. Idemo se dalje boriti, nema kukanja i plakanja.

Hrvatska prima puno golova.

– Imamo mnogo problema u obrani, a tu smo bili najkvalitetniji. Ostali smo bez vratara, bez oba bočna igrača, dvojice stopera... Tu nemamo standardnost. Problem je što primamo mnogo golova iz prekida i na tome moramo raditi, ali nemamo kada.

Je li Lovre Kalinić i dalje naš prvi vratar?

– Analizirat ćemo i vidjeti. On je bio naš prvi vratar i nismo ga htjeli micati s gola. Da se dogodio kiks Livakoviću, izgubili bismo obojicu. Ja preuzimam odgovornost jer sam njega stavio na gol.

Dalić je imao i poruku za navijače.

– Hvala navijačima koji su došli ovdje i nakon utakmice dali podršku igračima. Ne mogu biti nakon jedne utakmice izvrijeđani i ispljuvani, to nije normalno. A tako nije ni bilo i zbog toga hvala navijačima.

VIDEO Modrić poslao upozorenje nakon poraza

Komentara 31

DU
Deleted user
14:48 25.03.2019.

Naravno da treba dići glavu gore i ovaj poraz treba poslužiti za otrežnjenje. Ali si pritom izbornik i dečki iskreno trebaju odgovoriti na pitanje zašto neki na ovim utakmicama ne daju ni blizu koliko daju za svoje klubove. Iz aviona se vidi gard jednog Modrića i suprotno od toga gard nekih drugih zvijezda.

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
14:37 25.03.2019.

Ako nećeš trčati i boriti se danas ćeš izgubiti od svakoga ispod 50. mjesta na FIFA ljestvici.

GA
GandalfovBrat
14:35 25.03.2019.

nije ni normlano da ekipa koja ima 5 6 individualaca koji mogu svakom trenutku riješit utakmicu izgubi od mađarske i ne stvara šanse al šta je tu je zlatko. treba prihvatit kritiku jbg

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije